Home » Transport » Dét koster det at lease Mazdas nye elbil
Dét koster det at lease Mazdas nye elbil

Dét koster det at lease Mazdas nye elbil

Share

Foretrækker man at privatlease sin MX-30 i stedet for at købe den, bliver det også en mulighed. Mazda er nemlig klar med priserne på privatleasing, der inkluderer et særligt attraktivt introduktionstilbud

Det er tidligere blevet offentliggjort, at priserne starter ved 240.000 kr., når Mazda introducerer sin nye elbil, Mazda MX-30, på det danske marked i september i år.

Foretrækker man at privatlease sin MX-30 i stedet for at købe den, bliver det også en mulighed. Mazda er nemlig klar med priserne på privatleasing, der inkluderer et særligt attraktivt introduktionstilbud.

Hele modelprogrammet bliver tilgængeligt for privatleasing, men i starten vil interessen naturligt samle sig om den særligt veludstyrede First Edition-udgave af MX-30, der året ud, eller så længe lager haves, kan privatleases til samme pris som basismodellen MX-30 Sky.

Se også:  Salget af elbiler slog stor rekord i 2019

Vælger man MX-30 First Edition i introduktionsperioden, er prisen derfor 3.195 kr. om måneden med en førstegangsydelse på 15.000 kr. Til den pris kan man køre 10.000 km om året i sin MX-30 i 3 år.

Mazdas privatleasingprogram er opbygget fleksibelt, så man efter behov kan vælge en lavere førstegangsydelse og/eller flere årlige km. Eksempelvis kan man for kun 100 kr. mere om måneden køre 15.000 km om året, og for yderligere 200 kr. om måneden kan man køre 20.000 km om året.

Mazda MX-30 vil fra introduktionen også kunne leases af virksomheder som firmabil. Priserne forventes at foreligge om kort tid.

Unikt design

Mazda MX-30 er en unikt designet elbil fra Mazda, der er baseret på platformsarkitekturen fra Mazda CX-30. Derfor kan den også størrelsesmæssigt sammenlignes med denne.

Mazda MX-30 har døre der åbner modsat hinanden.

Mazda MX-30 har døre der åbner modsat hinanden.

MX-30 har en elmotor med 143 hk og et batteri på 35,5 kWh, der giver en rækkevidde på 200 km efter WLTP-normen.

Mazda har valgt dette batteri ud fra den betragtning, at det er mindre miljøbelastende at producere end et større batteri, og at det opfylder mange menneskers daglige transportbehov. Samtidig er det lettere til gavn for bilens køreegenskaber.

I lighed med andre Mazda-modeller er der lagt stor vægt på designet, køreoplevelsen og det generelle udstyrsniveau i Mazda MX-30.

Standardudstyret i ”basis”-modellen MX-30 Sky omfatter blandt andet LED-for- og baglygter, head up-display i forruden, elektrisk varmepumpe, navigation, Connected Services, adaptiv fartpilot, avanceret autobremse, blindvinkel- og vejbaneassistent, skiltegenkendelse og meget mere.

MX-30 First Edition, der i introduktionsperioden kan privatleases til samme pris som MX-30 Sky, har derudover blandt andet adaptive LED-forlygter, et unikt interiør i en lys (Modern Confidence) eller mørk (Industrial Vintage) udgave, el-justerbart førersæde med memory-funktion og mørktonede bageste ruder.

Vælger man topmodellen MX-30 Cosmo får man derudover blandt andet et BOSE audiosystem med 12 højttalere, en køassistent og helt nøglefri betjening.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
mazda

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S