Home » Andet » Det kan du gøre på fire hjul
Det kan du gøre på fire hjul

Det kan du gøre på fire hjul

Share

Mobilitet handler ikke kun om universel netforbindelse, men også om, at underholdningselektronikken bliver stadig mere kompakt og tilpasset mobilt brug. Derfor bliver sommerens bilferie aldrig kedelig. Her er nogle gode produkttips til en nemmere og sjovere tur på Europas overfyldte, varmestønnende motorveje

Underholdning til to børn:

To børn på bagsædet, mens familien rumler ned gennem Tyskland i timevis, er en sikker opskrift på larmende konflikter (det kan to voksne også være!). Så kan en god film være løsningen, men hvem skal bestemme, hvilken film der skal ses, og hvor skærmen skal placeres?

[pt id=’2015727′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”NextBase Click7 Lite Duo Deluxe”‘]

NextBase Click7 Lite Duo Deluxe

Med denne dobbeltløsning, Click7 Lite Duo Deluxe, er du ude over de problemer, for sættet består af to styk 7″-skærme, og der er en dvd-afspiller integreret i hver af skærmene. De kan monteres på nakkestøtten i løbet af højst tre minutter. Du slipper for kabelspaghetti på bagsædet. For der går kun ét kabel ind i hvert nakkestøttebeslag.

Se også:  Værd at vide før du køber hjemmebio

Set til 2.800 kroner

Kopholderen giver strøm

Her er en virkelig praktisk løsning til en udfordring, vi er mange, der har været ude for: Hvordan får jeg 220-230 volt strøm i bilen til barbermaskinen eller køleboksen?

[pt id=’2015728′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Trust Dual PW-2770p”‘]

Trust Dual PW-2770p

Dual PW-2770p leverer strømmen, og den er formet, så den praktisk passer ned i kopholderen, der i de fleste biler er placeret mellem de to forsæder. Og den slår automatisk fra, så du ikke aflader bilens batteri eller overbelaster batteriet, som skal oplades. Den får selv strøm via bilens 12 volt-udgang.

Set til 400 kroner

Opdaterede trafikinformationer

Det her er en af de mest interessante bilnavigatorer på markedet. Den giver dig præcise nye trafikoplysninger hvert andet minut, så du kan styre uden om forsinkelser og få nøjagtige ankomsttidspunkter.

[pt id=’2015729′ size=’large’ link=’file’]

 

Det skyldes, at alle Go Live-navigatorer sender oplysninger om deres position og hastighed til TomToms trafiktjeneste, som altså ved, hvor hurtigt bilerne kommer frem på samtlige befærdede veje og foreslår ruteændringer om nødvendigt. Du kan i øvrigt zoome på skærmen med to fingre ligesom på en smartphone.

Set til 2.000 kroner

3D-spil uden briller

Nu kan ungerne spille Super Mario og mange af de andre Nintendo DS-favoritter og opleve det hele i tre dimensioner. Vel at mærke uden at tage skøre 3D-briller på. Effekten kræver spil, der er forberedt til 3D. Men dem findes der allerede en hel række af.

[pt id=’2015730′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Nintendo 3DS “‘]

Den nye 3DS-konsol rummer også StreetPass, så den kan udveksle informationer med andre 3DS’er, som passerer tæt forbi, for eksempel om hvilke spil du spiller og andre uskyldige personlige ting. Samtidig modtager din egen 3DS samme data fra andre passerende 3DS-systemer. Der er indbygget to kameraer til 3D-billedoptagelse.

Set til 2.000 kroner

Se dvd med drejeskærm

Denne anmelderroste bærbare dvd-afspiller fra Philips har den særlige finesse, at skærmen kan drejes, så det er nemmere for flere personer at se samme film. Et billigt og godt alternativ til i nakkestøtterne indbyggede dvd-afspillere.

[pt id=’2015731′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Philips PD7060 “‘]

Philips PD7060

Den vejer under 1 kilo, så man kan have den i skødet i længere tid. Skærmen er på 7″, og der er to indbyggede højttaler, som leverer en for størrelsen fornuftig lydkvalitet, og selvfølgelig to hovedtelefonindgange.

Set til knap 1.400 kroner


TAGS
gadgets
gps
Guide
mobilitet
Nintendo 3DS

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S