Home » Foto » Dét elsker danskerne at fotografere med deres mobil
Dét elsker danskerne at fotografere med deres mobil

Dét elsker danskerne at fotografere med deres mobil

Share

OnePlus har analyseret et udsnit af flere end 6000 billeder fra danske smartphonebrugere og fundet frem til vores foretrukne motiv …

Naturen har altid været et yndet motiv for kunstnere på tværs af tidsperioder og stilarter og er stadig den dag i dag et populært miljø, når der skal tages digitale billeder.

Det viser en ny undersøgelse fra OnePlus, der har analyseret et repræsentativt udsnit af over 100.000 billeder, der er blevet delt på tværs af Europa i forbindelse med fotokonkurrencen #TrueColorsDK.

Her fremgår det, at også størstedelen af de danske billeder er taget under åben himmel. Ud af de danske indsendte billeder var over halvdelen (54 pct.) billeder af himlen.

På andenpladsen er billeder, hvor hovedmotivet er planter (42 pct.), stærkt efterfulgt af træer (31 pct.), skyer (28 pct.) og vand (26 pct.).

“Vores analyse af de danske og europæiske billeder viser tydeligt naturen som et gennemgående tema. Det skyldes formentlig, at vi grundet corona er blevet bedre til at udnytte naturen og finde inspiration under åben himmel. Samtidig er naturen en uudtømmelig kilde af inspiration, smukke farver, motiver og mønstre – og dét er virkelig noget, der fungerer godt, når vi skal tage billeder,” siger Marie Dam Feldborg, marketingdirektør i OnePlus Danmark.

Se også:  OnePlus 10 Pro [TEST]: Kvalitetsmobil med knaldgodt kamera

I hele april måned delte danskerne løs af deres bedste skud, mens Mads Langer, OnePlus’ danske brand-ambassadør, hver uge valgte et vinderbillede. Se et et udvalg af tidligere ugers vinderbilleder herunder:

OnePlus 9-serie udviklet i samarbejde med Hasselbad

Lanceringen af OnePlus 9-serie blev skudt i gang med #TrueColorsDK-konkurrencen og markerer med kamerasystemet ‘Hasselblad Camera for Mobile’ et nybrud inden for smartphone-fotografering, der er centreret omkring den nye farvestandard ‘Natural Color Calibration with Hasselblad’.

Natural Color Calibration, der er det første resultat af det langsigtede partnerskab mellem OnePlus og Hasselblad, har været måneder undervejs og er blevet til ved en række laboratorietest og finjusteringer fra både Hasselblad-ambassadører og OnePlus’ eget udviklingsteam for at skabe den bedst mulige kameraoplevelse.

Se også:  Hackere kunne aflytte mobiltelefoner – opdater din Android nu

Læs vores test af OnePlus 9 Pro her:

OnePlus 9 Pro [TEST]: Er OnePlus den nye kamerakonge?

Om undersøgelsen

Data fra undersøgelsen trækker på et repræsentativt udsnit af flere end 6000 danske billeder, der er sendt ind via hashtagget #TrueColorsDK eller via OnePlus’ True Colors scanner-app over en periode på seks uger. På verdensplan er der indsendt 139.088 billeder, som er blevet brugt i analysen. Disse data er fordelt på tværs af ni lande.


TAGS
foto
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S