Home » Grafikkort » Det bedste grafikkort er kåret
Det bedste grafikkort er kåret

Det bedste grafikkort er kåret

Share

Otte grafikkort i vidt forskellige prissegmenter har været igennem testmaskinen og vi er nu klar at kåre det, der dig der allermest power for pengene

Trods at testen omhandler grafikkort fra forskellige pris- og især markedssegmenter, der ikke er direkte sammenlignelige, har vi været nødt til at kåre en vinder og et bedste køb blandt grafikkortene.

Da kortene sammenlignes to og to i fire tempi på grafikkortsskalaen, vil dette blive suppleret med vurderinger af, hvilket af de to kort der må siges at klare sammenligningen mest fordelagtigt. Man skal ikke lade sig snyde af, at de kraftige kort scorer mange point. Det er grundet i, at ydelsen vægtes så højt.

De billige kort kan sagtens være en bedre handel. For at starte med testvinderen så blev det måske lidt overraskende MSI R6970 Lightning. Det er ikke testens absolut hurtigste grafikkort. Men det scorer nøjagtig samme point inden afrunding som Asus ENGTX580 DCII/2DIS/1536MD5, men er en del billigere.

Begge kort har fremragende kølerløsninger og gode features. R6970 scorer både samlet og i features på, at kølerløsningen kun er en to-slots-løsning. Asus ENGTX580 DCII/2DIS/1536MD5 er testens kraftigste kort, men tre slots er meget at lægge beslag på. Kortet får ikke desto mindre en ”Anbefaler”.

Se også:  Byg en stærk gaming-maskine med super-grafikkort

De næste to logiske kort ned ad rangstigen er begge fremragende omend måske ikke altid praktiske. Asus EAH6950 DC11/2DI4S/2GD5 af samme årsag som førnævnte ENGTX580: Køleren fylder voldsomt.

Det er dog overclokingsvenligt og relativt prisfornuftigt. Point of View GTX570 Beast er det ypperste af det ypperste: et GTX570-kort med GTX580-ydelse. Det er til gengæld meget dyrt og kræver god udluftning i kabinettet.

Blandt de to kort er det et spørgsmål om penge og rå ydelse selvfølgelig. Asus EAH6950 DC11/2DI4S/2GD5 er bedst til prisen, og det kan overclockes. Point of View yder til gengæld som bare pokker og larmer overraskende heller ikke ret meget.

Fordelen ved GXT570 Beast er, at man ved, at overclockingen virker, og at materialerne er nøje udvalgt. Måske ikke det fornuftigste kort, men Beast scorer en ”Anbefaler”.

Se også:  Gaming-processorer [STORTEST]: Her er den bedste processor til din gaming-pc

MSI N560GTX-Ti hawk og His 6870 IceQ X Turbo X er nok de mest interessante kort for de fleste computerspillere. De er hurtige, men til at betale, og samler man to af dem i computeren, så er ydelsen fænomenal, især for N560 hawk.

Dette grafikkort er en lille perle. Det yder godt, er kompakt og er nødt til at få en anbefaling. His 6870 IceQ X Turbo X er en smule langsommere, men billigere, har gode features, herunder talrige tilslutningsmuligheder og et yderst fornuftigt energiforbrug.

Det vinder derfor prædikatet ”Bedste køb”. Pny GeForce GTX550Ti og Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5 er begge grafikkort, der vil kunne tilfredsstille mange.

Er man ikke til forkromede førstepersonsskydespil i høj billedkvalitet, vil disse kort være tilstrækkelige. Begge er fine. Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5 er dog en del hurtigere og med bedre tilbehør, så det vil nok være at foretrække.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs indledningen her:

[/themepacific_accordion_section] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs testene her:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
AMD
geforce
gpu
nvidia
Radeon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S