Home » Bærbar computer » Det bærbare spilmonster fra Essen
Det bærbare spilmonster fra Essen

Det bærbare spilmonster fra Essen

Share

Der er ikke meget forfinet skandinavisk design over denne gamer-bærbare. Den er et studie i rå kraft, prisen er pebret, og den sparker …

Det er langt fra alle, der kunne finde på at investere så mange penge i en bærbar, som det ikke uanseelige beløb en Medion Erazer X7827 MD98417 koster.

Det overskygger nu ikke faci-nationen af monsterbærbare som denne. Det er en bærbar, der helt tydeligt er målrettet til gameren, der ønsker en spiloplevelse så tæt som muligt på den, man kan opleve på en stationær computer.

Hardwarelisten gør, at det kan være svært at få mundvigene ned igen. Specielt hvis man er glad for gamer-bærbare, hvor den får hele armen i jagten på den ultimative ydelse.

Førsteklasses hardware

Processoren er en Intel Core i7-4700MQ quad core-processor på 2,40 GHz og med TurboBoost hastigheder på op til 3,40 GHz. Der er endvidere hele 16 GB 1600 MHz ddr3-ram.

Den integrerede cpu-grafik er i dette tilfælde Intels HD Graphics 4600, men i forbindelse med gaming og lignende tager det indbyggede Nvidia GeForce GTX780M DirectX 11 grafikkort med hele 4 GB gddr5 hukommelse over.

Se også:  Ny bærbar job-pc med AMD-processor – attraktiv pris

Det er en virkelig stærk processor kombineret med et ekstremt stærkt grafikkort og rigeligt med ram. Det bliver så ikke ringere af, at Windows 8 er installeret på en hurtig 128 GB SATA 6.0 Gb/s Samsung ssd.

Til lagring af ens spil, programmer og data er der yderligere en 1 TB SATA 3.0 Gb/s harddisk fra Seagate til rådighed. Det er et fornuftigt kompromis mellem god ydelse og fornuft.

Skærmen er refleksfri, og skærmopløsningen er på 1920 x 1080 pixel. Det er en god skærm, der har fin lysstyrke, og som evner at vise spillene uden irriterende slør. Der er også et 2x Blu-ray/dvd-multidrev.

Skabt til et formål

Det er langt fra således, at MD98417 ikke kan bruges til andet end computerspil. Det er samtidig en bomstærk desktopreplacement.
Dog illustrerer det blå LED-lys og de hvide striber bag på skærmen samt de indlejrede blå LED-dioder på indersiden af kabinettet, at gaming trods alt er hovedformålet.

Vi har testet computeren ved generelt brug, ved at spille nogle computerspil og gennem vores benchmarkprogrammer. Computerspillene klarede den glimrende også ved høje kvalitetsindstillinger. Vi har eksempelvis spillet Bioshock Infinity, hvilket gik glimrende.

[pt id=’2028541′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Der gemmer sig voldsomme kræfter bag det muskuløse ydre. En gamer-bærbar helt efter bogen. “‘]

Der gemmer sig voldsomme kræfter bag det muskuløse ydre. En gamer-bærbar helt efter bogen.

En score i 3DMark Cloud Gate på 17.453 3DMarks, og en score på 4502 3DMarks i FireStrike fra samme benchmark understreger det meget godt. PCMark 7 resul-tat på 5834 PCMarks med en Computation delscore på 18.987 point er overbevisende.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar fra Acer

Kræfter er der nok af, det viser SiSoftware Sandra også med imponerende tal over hele linjen. Blandt andet ses, at ssd’en har en aggregeret score på 405,7 MB/s.

Mange andre goder

Kan man leve med at en vægt på 3,8 kg og en lidt lille touchpad størrelsen taget i betragtning, så får man en kraftig bærbar med masser af overskud.
Kvaliteten virker fin, tastauret med tilhørende røde [WASD] taster er også behagelig at bruge. MD98417 støjer ikke ret meget, undtagen selvfølgelig når den presses.

Der er Killer Nic 1 Gbit/s netværkskort, 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, eSATA, USB 3.0, HDMI-udgang, kortlæser med mere. Batterilevetiden er med PowerMark målt til 2 timer og 47 minutter i balanceret modus, og 4 timer 27 minutter i produktivitet modus.


Erazer X7827 MD98417
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Meget stærk gamer-bærbar der også mestrer mange andre opga-ver. Velbygget med gode features. Prisen virker ganske rimelig trods, at den er pebret. God batterileve-tid af typen at være.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar computer
medion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S