Home » Bærbar computer » Designet mobilitet
Designet mobilitet

Designet mobilitet

Share

Mobilitet og design behøver ikke betyde skyhøje priser. Den nyeste ultraslim bærbare fra Medion koster under 4.000 kroner

Fra onsdag d. 9. december kan Medion Akoya MD98150 købes i Aldi-butikkerne, og der er godt nok noget at komme efter denne gang. Det skal med det samme siges, at det er ikke er en high-performer, vi har fat i her. Men det er heller ikke tanken bag denne slimline bærbare.

Den er udviklet med henblik på mobilitet og, naturligvis, flot design. Det er da også, hvad du får. Når batteriet sættes på, bliver bagenden løftet en anelse, så du har en god arbejdsstilling, når du skal skrive på den.

I modsætning til netbooks, så er dette et fuld computer, baseret på en Intel Celeron processor. Den har indbygget Intel Graphics Media Accelerator 4500 og en 13,3″ skærm, der viser sit indhold i ægte 16:9.

Den har en 350GB stor harddisk og 2GB hukommelse, samt trådløst netværk (802.11n) og et 1,3 Megapixel webcam.

Lidt tal

Hvor Medion ikke slår specielt meget på den MD98150’s ydelse, så har de meget fokus på batterilevetiden. Vi valgte naturligvis at teste begge dele, og ganske rigtigt så scorede den kun 2168 i PCMarkVantage, hvilket virkelig viser, at den er ok til kontorbrug og naturligvis netsurf. Den vil nok også kunne klare lidt lettere billedbehandling, men det er ikke en Photoshop computer.

Til gengæld er den rigtig god til at se film på, og skærmen har en god kvalitet.

Endelig kastede vi os over batterilevetiden. Her blev vi for alvor begejstrede. I den hårdeste test fra Battery Eater, klarede den hele 4 timer og 2 minutter, med normale strømbesparende funktioner slået til. Dog havde vi forhindret computeren i at slukke helt.

Derefter fik den lov til at tygge på Battery Eater læsetesten, der emulerer almindeligt arbejde, og her klarede den ikke mindre end 9 timer og 34 minutter, hvilket faktisk er ret imponerende. Ikke mindst når man tænker på, at prisen ligger under 4.000 kroner


MD98150
5

Alt om DATA siger

En god computer, der virkelig er designet med mobiliteten for øje. Samtidig er den rigtig flot, hvilket absolut ikke gør noget.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
batterilevetid
md98150
medion
Ultra tynd laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S