Home » Skærm » Designerskærmen der bringer lindring til øjnene
Designerskærmen der bringer lindring til øjnene

Designerskærmen der bringer lindring til øjnene

Share

Denne lækre computerskærm brillerer med lækkert design, høj skærmopløsning og smarte indbyggede funktioner

Asus Designo MX27AQ er en computerskærm, der først og fremmest vækker opmærksomhed ved det stylede udtryk. Men der gemmer sig mange andre kvaliteter bag det elegante ydre.

Der er tale om en 27″ computerskærm med en WQHD skærmopløsning på 2560 x 1440 pixel. Der anvendes et AH-IPS panel, der er kendetegnet ved det næsten rammeløse udseende og de for typen gode betragtningsvinkler, der angives til 178 grader horisontalt som vertikalt.

Skærmen har en semi-mat overflade, der gør, at brugeren ikke generes af indfaldende lys på samme måde, som det kan ske ved skærme med blanke skærmoverflader.

Det er næsten for godt til at være sandt, køn udenpå, flotte billeder og skånsom ved øjnene.

Slank og velbygget

MX27AQ virker slank og veltrimmet set forfra. Set fra siden er skærmen cirka 1 cm på det tyndeste sted. Bagsiden buler sagte ud herfra mod midten og mod nederste del af skærmen.

Skærmen har en overbevisende finish, der overvejende er fremstillet i plastik med mat sort bagside, men foden er delvist beklædt med gråt børstet metal, ligesom den tværgående liste er fremstillet i gråt metal. Det sidste kan mærkes i drift, og her afleder denne en del varme.

Se også:  Asus ZenFone 7 har stort batteri, stærk processor og tredobbelt flipkamera - her er prisen

MX27AQ er udstyret med ganske fornuftige tilslutningsmuligheder, de omfatter to HDMI-indgange, en HDMI/MHL-indgang samt en DisplayPort 1.2-indgang. Lige ved siden af disse er der en hovedtelefonudgang. Alle stik monteres horisontalt.

Ud over dette er skærmen udstyret med 2 x 3 watt højttalere, der drives af Bang & Olufsen ICEpower-teknologi. Lyden er ganske god af en skærm at være, men sammenlignet med et par hæderlige pc-højttalere mangler der simpelthen bund i musiken.

MX27AQ har mange fortrin, men ergonomi er ikke et af dem. Man kan vippe skærmen frem og 20 grader tilbage. Det er alt, hvad der findes af indstillingsmuligheder. En pris man ofte må betale i designermodeller.

Klasse allroundskærm

Asus MX27AQ har en lysstyrke på 300 cd/m2, er i stand til at vise 16,7 millioner farver og har et virkeligt flot skærmbillede. Den angivne responstid er på 5 ms grå til grå.

Skærmen virker lysstærk, og der er mange forskellige indbyggede skærmtilstande, otte for at være helt nøjagtig. Det gør det forholdsvis let at finde en færdigindstilling, der passer en. En af mulighederne er sRGB, der leverer et meget harmonisk billede med farver, der virker korrekte, desværre kan man med denne indstilling ikke indstille lysstyrke og kontrast.

Se også:  Asus ROG Zephyrus G14 [TEST]: Kompakt gamer-pc til tasken

Hvis man ikke arbejder med grafiske elementer på et professionelt plan eller ikke er inkarneret gamer, vil skærmen sikkert appelere til en.
Skærmbilledet står generelt flot med flotte farveovergange og gode kontraster. Baggrundsbelysningen virker en anelse uensartet nær kanterne, men det ses kun på en helt sort baggrund.

Skærmopløsningen klæder skærmen på 27″. Skærmopløsningen svarer til en pixeltæthed på 108,8 PPi. Det er et fint kompromis mellem detaljerigdom og praktikalitet.

MX27AQ har ikke kun et imponerende billede. Asus Eye Care dækker over to tiltag. Skærmen er flimmerfri, hvilket betyder meget for, at man kan sidde foran skærmen længe, uden at øjnene trættes.
Der er Blue light filter med fire trin, der ligeledes skåner øjnene, skærmbilledet får dog et øget gulligt skær, som ikke egner sig til alle anvendelser.

Energiforbruget ligger typisk fra 21,6 watt til 31,9 watt.


Asus Designo MX27AQ
  • Billedekvalitet
  • Elforbrug
  • Features
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Designerskærm, hvor billedkvaliteten også følger med. Skærmens indstillinger kan tilpasses til snart sagt alles behov. Flot højopløst skærm, der appelerer til dem, der sidder længe ad gangen foran skærmen.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Asus
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S