Home » Hovedtelefoner og højttalere » Designerhøjttalere med flot lyd
Designerhøjttalere med flot lyd

Designerhøjttalere med flot lyd

Share

Normalt er pc-højttalere ret ens og meget ofte kedelige at
kigge på. Det er nu ikke tilfældet med Edifier Luna 2 E20, et sæt højttalere
der både har et unikt design og en meget flot lyd

Gennem årene er der kommet rigtig mange pc-højttalere gennem undertegnedes hænder. Udover alle dem, som jeg har haft til mine skiftende computere, så er der også alle dem, som jeg har testet for diverse forskellige blade gennem tiden.

Men jeg kan ærligt og roligt sige, at jeg aldrig nogensinde har set et par pc-højttalere som Edifier Luna2 E20. Som billedet her på siden antyder, så er de designede som ingen højttalere før dem, og de har da også et par funktioner, som du heller ikke kan finde på andre højttalere.

For at starte med udseendet, så er højttalerne runde, meget tunge og det næsten skriger kvalitet, når du tager dem ud af pakken. Designet er helt i top, og faktisk nok de første højttalere vi kan sige vil klæde skrivebordet.

Højttalerne kan så tilsluttes computeren på to forskellige måder. Enten via det almindelige lydkabel eller via en usb-tilslutning. Højttalerne skal så forbindes til hinanden, og de skal naturligvis også strømforsynes via den medfølgende ret store strømforsyning.

Men herefter er systemet klar til brug – hvis man altså udelukkende ønsker at bruge dem som almindelige højttalere. En opgave de virkelig løser meget tilfredsstillende.

God stor klang

Selv om højttalerne ikke flyder ret meget, giver de en helt utrolig flot lyd fra sig. Det er en stor fornøjelse at lytte til musik på disse højttalere, også selvom der ingen subwoofer er til dem. Faktisk så vil vi vove påstanden, at hvis højttalere kan lyde så godt uden subwoofer, så er der slet ikke brug for sådan en dims til langt de fleste computerbrugere. Naturligvis, hvis der virkelig skal lyttes til kvalitetslyd, så er situationen en anden, men man ville næppe bruge en computer til den opgave, vel?

Men der er en ting, der virkelig gør, at disse højttalere skiller sig ud fra alle de andre, vi hidtil har haft fat i, og det er den såkaldte Capsence-teknologi.

I bund og grund handler den om, at ved at føre hænder eller fingre hen over toppen af højttalerne, kan man styre sin medieafspiller, eller tænde og slukke for højttalerne.

Nuvel – det er ikke helt så lige til, for det første er det ikke alle medieafspillere, der kan styres af E20, for det andet er det kun, hvis højttalerne er tilsluttet via usb-stikket, at det virker, for det tredje kræver det en vis mængde indstilling af medieafspilleren.

Det der skal klares for, at medieafspillerne kan virke sammen med Capsense, er alt sammen nøje beskrevet i den medfølgende vejledning og faktisk skrevet på en måde, så det er let at læse og ikke mindst forstå.

Spændende betjening

Når så først det hele er på plads, og højttalerne står pænt og pynter ved din computer, er det faktisk en lidt speciel oplevelse at styre din medieafspiller ved blot at føre hånden henover de berøringsfølsomme knapper.

Men den ros skal systemet have – det virker, og det virker godt. Som allerede nævnt er lyden i systemet god, og designet er flot. Stor ros til Edifier Luna 2 E20.


  • Funktionalitet
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Systemet er godt, designet er i top og betjeningen spændende. Det eneste, der faktisk trækker lidt ned, er den meget høj pris

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Capsence
edifier
PC-højttalere

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S