Home » Gaming & Konsoller » Design uret med apps
Design uret med apps

Design uret med apps

Share

Dette er testens mest avancerede og bedste ur. Kun lidt stort og dyrt, desværre

Med finske Suuntos testdeltager kan du løbe, cykle, tracke, stå på ski, svømme udendørs og i pool. Uret viser selvfølgelig, hvad du laver lige nu, men smart er det, at du kan designe, hvad du synes, det skal vise. Via Suuntos hjemmeside kan du lave såkaldte apps, altså små applikationer, hvor du kan skræddersy præcist, hvad du vil have oplyst.

Måske vil du kun vide, hvor hurtigt du løber på ski ned ad bakke, eller hvor mange procent af din maksimale puls du er på lige nu (en oplysning, som mange bruger ved spinning i fitnesscentre) og så videre. På hjemmesiden finder du i øvrigt flere hundrede færdige apps. Når apps med videre er tilpasset, slutter du uret til din computer med en USB-forbindelse, og på få sekunder er alle data overført og klar til brug.

[pt id=’2031544′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Suunto er fysisk set et ret stort ur. gps-modtageren sidder som et lille udhæng på urkassen. Det sikrer dog præcis gps-modtagelse.”‘]

Suunto er fysisk set et ret stort ur. gps-modtageren sidder som et lille udhæng på urkassen. Det sikrer dog præcis gps-modtagelse.

I brug er uret rart at bære, og det medfølgende pulsbælte sidder fint uden at stramme. Uret er ekstremt hurtigt til at finde satellitter – faktisk ofte, mens vi sad indendørs, hvilket er usædvanlig godt for et gps-baseret ur. Grunden er, at antennen sidder uden for urkassen som en del af remmen. Det giver bedre forbindelse til satellitterne.

Se også:  Disse ure holder din løbe-motivation oppe

I praksis er Suunto et ur, som du kan bruge på alt fra en vandretur, hvor du godt vil have navigation undervejs, til en almindelig løbetur. Det kan ikke bruges til navigation som en bil-gps, men du kan rent faktisk se, hvor du går, har været, og hvor du startede. Fint, når du er faret vild og skal finde tilbage til udgangspunktet. Også fint, at uret kan anvendes under svømning. Her bruger det ikke gps, men regner farten ud ved hjælp af dine armtag. Det sker forbavsende præcist.

Ambit2 er ikke noget billigt ur, men også et af de mest avancerede på markedet.

Se også:  Oclean X Pro Elite [TEST]: Techsmart tandbørste giver bedre bisser

Fordele: Høj kvalitet, mange funktioner, mange sportsgrene.


Suunto Ambit 2
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
fitness
suunto
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S