Home » AOD Pro » Derfor satser HP nu på videomøder med stor lancering
Derfor satser HP nu på videomøder med stor lancering

Derfor satser HP nu på videomøder med stor lancering

Share

I halen på corona-pandemien vælger stadig flere virksomheder at organisere hybride arbejdspladser, og det kræver ændringer i virksomheden. HP er nu klart med nyt møde-setup, der understøtter den nye arbejdsform

Ifølge HP skønnes det, at op mod 90.000 ansatte i Danmark forsat vil have hjemmearbejdsdage, når vi kommer helt ud på den anden side af pandemien. Men det stiller ikke kun krav til hjemmekontoret, det vil også betyde at virksomheden skal lave ændringer i deres setup.

HP har lige lanceret en ny serie af mødeløsninger, HP Presence, der er udviklet for at gøre det lettere for virksomhederne at få etableret et setup til hybride arbejdspladser, som vi skrev om her tidligere på ugen.

Avancerede løsninger er påkrævet

HP mener, at det kræver avancerede løsninger, hvis virksomhederne skal sikre medarbejderne gode mødeoplevelser i den nye virkelighed. Samtidig har selskabet også lagt vægt på, at de nye HP Presence-løsninger er skalerbare og kan kombineres med eksisterende hardware og software, så alle typer og størrelser af virksomheder kan etablere hybride arbejdspladser.

Se også:  Microsoft opdaterer samarbejdsværktøj – klar til den hybride arbejdsplads

Men det er ikke nok at have en løsning til kontoret alene; hjemmekontoret skal også etableres. AOD PRO har talt med Peter Møller Kristensen, adm. direktør i HP Danmark om, hvad HP gør ved hjemmekontoret med HP Presence.

”HP Presence er HP’s nye collaboration-univers og er delt op i to. ”In the room” indeholder HP Presence ”Meeting Room Solutions” og ”Outside the room”, produkter forbedret med HP Presence. Det består af de kommende pc-produkter hvor ”Presence”-features og -løsninger vil blive integreret for at forstærke og optimere afholdelse af virtuelle møder og digitalt samarbejde”, forklarer Peter Møller Kristensen.

Forbedring af møderum

Han fortæller, at HP Presence, har fokus på, hvad virksomheden kan gøre på kontoret for at forbedre de forskellige typer af møderum der findes på en arbejdsplads.

”Man har ikke behov for det samme set-up derhjemme, men i stedet en pc, som har optimerede features og software,” mener Peter Møller Kristensen, der fortæller at de nye pc’er fra HP, der er forstærket med HP Presence, dukker op i løbet af 2022.

Se også:  Sandberg USB Webcam Pro+ 4K [TEST]: Næsten 4K til FHD-pris

Ikke alle virksomheder har muligheden for en end-do-end HP Presence-løsning, og på hjemmekontoret vil et webkamera og mødemuligheder via kendte onlinetjenester være rigeligt.

Peter Møller Kristen fortæller til AOD PRO, at den nye HP Presence-løsning sagtens kan fungere sammen med andre løsninger.

”Presence forbliver Teams- eller Zoom-certificeret, så den vil fungere med enhver Teams- eller Zoom-certificeret hardware,” forklarer Peter Møller Kristensen.

Også sikkerhedsløsning på vej

Sikkerhed er en af de udfordringer, som kan opstå i forbindelse med mødeløsninger. Ifølge Peter Møller Kristensen kommer HP Presence med endpoint-sikkerhedsløsninger fra HP Wolf Security.

”Den løsning sørger for, at sikkerhedssystemet er indlejret i enhederne, og da HP Presence styres fra en lille integreret computer, er den også sikret af HP Wolf Security,” forklarer Peter Møller Kristensen.


TAGS
hybrid arbejdsplads
Onlinemøder
videomøder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S