Home » Betalingssoftware » Der kommer ikke et Windows 8
Der kommer ikke et Windows 8

Der kommer ikke et Windows 8

Share

Windows 7 bliver sandsynligvis det sidste store styresystem fra Microsoft. Udbredelsen af de mindre computerenheder udvander behovet for de klassiske styresystemer

Windows 7 er blevet modtaget med store roser fra kritikerne og begejstring fra brugerne, der længe har higet efter et anstændigt operativ-system fra Microsoft. De fleste har nemlig stadigvæk pc’en som it-base. Her kommer et altomfattende styresystem Windows 7 til sin ret.

Det gør det imidlertid ikke på de små håndholdte computer-enheder som smartphones og helt små netbooks. Her er systemet alt for tungt og omfattende. Simplere systemer som eksempelvis de Linux-baserede er langt mere anvendelige i denne sammenhæng.

Da flere og flere flytter deres daglige computerbrug over på disse små enheder vil behovet for et stort system som Windows blive mindre. Dermed er der god sandsynlighed for at Windows 7 bliver Microsofts sidste store styresystem, vurderer analytikeren Al Gillen fra IDC.

Se også:  Windows 11 rulles ud fra 5. oktober

Rygter om et Windows 8 i 2012 har dog svirret, men hvor meget hold der er i dem og hvilket form et sådan system ville få er uvist. Gætterier om et cloud-baseret system, der eventuelt kunne minde om Googles nye Chrome OS, har dog været på banen.


TAGS
Microsoft
Windows
Windows 7
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S