Home » Promotion » Der er fordele ved at opgradere din virksomheds PC’er og andet IT-udstyr
Der er fordele ved at opgradere din virksomheds PC’er og andet IT-udstyr

Der er fordele ved at opgradere din virksomheds PC’er og andet IT-udstyr

Share

 Annonce 

[Sponsoreret indhold]

En moderne virksomhed har som bekendt også brug for noget mindst lige så moderne IT-udstyr. Men på et eller andet tidspunkt i enhver virksomheds udvikling vil det være nødvendigt med en opgradering. Især når vi snakker PC. Selv den mest avancerede teknologi vil jo en dag være utidssvarende, og man risikerer nu at blive hægtet af konkurrencen, hvis man ikke gør noget ved sagen. Idet de fleste virksomheder jo kører med et temmelig stramt budget, så er dette jo ikke noget man ønsker at gøre hver anden uge. Det store spørgsmål er derfor, hvornår man som virksomhed ved, at det nu er på tide at opgradere eller finde nyt gear til sin PC – og om det overhovedet er nødvendigt.

Hvornår ved jeg at det er tid til nyt PC og IT gear?

Uanset om du ønsker nyt gear til din pc besætning, at opgradere dit operativsystem, få et hurtigere netværk eller noget helt tredje, så er der en stor sandsynlighed for at din nuværende teknologi er ved at være godt og grundigt uddateret. Måske går det rigtig godt i virksomheden, og dit nuværende system kan ganske enkelt ikke følge med længere. Måske har du en række nye ordrer, der kræver at du effektiviserer din virksomheds produktivitet. Måske er du interesseret i at skære ned på visse udgifter i forbindelse med den daglige drift.

Hvis du kan nikke genkendende til bare et af disse scenarier, så vil dette f.eks. være et godt tidspunkt til at modernisere din virksomheds IT-system.  Desuden findes der et par klokkeklare signaler, der vil indikere at det vil være fordelagtigt med en opgradering.

  • Der er langsom opstart på programmerne på din PC
  • Dit operativsystem kan ikke håndtere visse nye programmer
  • Dine ansatte bruger unødvendigt lang tid på en række grundet et for langsomt netværk
  • Du har ansat en række nye ansatte, der naturligvis vil lægge ekstra belastning på dit netværk
Kan jeg ikke bare nøjes med at reparere?

Det kan i visse situationer være en bedre idé at reparere din PC eller IT-udstyr fremfor at udskifte det helt. For at kunne vurdere dette vil det være oplagt at få en datasagkyndig til at tage et kig på dit system. Denne person vil nemlig hurtigt kunne fortælle dig hvad der er mest økonomisk for din virksomhed at gøre. Lån penge til at få klaret eventuelle reparationer eller udskiftninger, hvis der nu ikke er tilstrækkeligt overskud på bundlinjen. Det er nemlig en investering i fremtiden, så din virksomhed ikke kommer til at sakke bagud i forhold til konkurrenterne. Du kan fx gøre det via kviklån, hvis det er akut eller via normal banklån fra banken.


TAGS
promotion

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S