Denon klar med ny serie af transportable Bluetooth-højttalere

Denon klar med ny serie af transportable Bluetooth-højttalere

Share

Det er sommerferie og tid til at tage musikken med dig ud i sommerlandet. Med de nye forbedrede Envaya-højttalere får du lang spilletid samt design der kan holde til udelivet  

Den populære og anmelderroste Envaya-serie af trådløse Bluetoothhøjtalere fra Denon er blevet forbedret på alle punkter og står nu skarpere i solskinnet end nogensinde før. Serien er samtidig bliver udvidet fra to til tre modeller og består nu af modellerne Envaya, Envaya Mini og Envaya Pocket.

Denon Envaya

Trods sin kompakte størrelse er Envaya seriens største højtaler. Med op til 13 timers spilletid på batteriet kan den holde til havefester eller strandture. Kommer der regn eller udbryder spontan vandkamp, kan du tage det roligt. Envaya er så vand- og støvtæt, at den kan tåle at være en hel meter under vandet i op til 30 minutter. Envaya har også indbygget mikrofon, så du kan bruge den som trådløs telefonhøjtaler uden at tage telefonen op af lommen. Og har du iPhone, kan du kommandere rundt med Siri via Envaya. Du kan koble to Envayaer trådløst sammen, så du får ægte trådløs stereolyd.

Se også:  IKEA klar med Bluetooth-højttalere

Mål: 20,9 x 7,7 x 7,4 cm (BxHxD)
Vægt: 800 gram
Pris: 1499 kr. Forhandles kun i Hi-Fi Klubben

Denon Envaya Mini

Envaya Mini er den supermobile udgave af den store Envaya. Den er designet til at give dig god balance mellem størrelse og lyd. Envaya Mini har nøjagtigt de samme features som den store Envaya. Kun batteritiden er lidt mere beskeden, men du får stadig op til 10 timers musik på en opladning.

Mål: 18,7 x 6,5 x 6,3 cm (BxHxD)
Vægt: 500 gram
Pris: 1099 kr. Forhandles kun i Hi-Fi Klubben

Denon Envaya Pocket

Envaya Pocket er så lille at den kan stikkes i lommen. Lyden skal dog alligevel være markant bedre end i din mobil og tablet. Samtidig får du de samme features som i de større Envaya-modeller og op til 10 timers spilletid.

Se også:  Bærbar B&O-højttaler holder til det danske vejr

Mål: 16,3 x 5,8 x 5,6 cm (BxHxD)
Vægt: 400 gram
Pris: 749 kr. Forhandles kun i Hi-Fi Klubben

Del denne