Home » Hovedtelefoner og højttalere » Denon Home 250 [TEST]: Stor lyd og diskret design
Denon Home 250 [TEST]: Stor lyd og diskret design

Denon Home 250 [TEST]: Stor lyd og diskret design

Share

Denons hi-fi-udgangspunkt udfolder sig i den fine lydgengivelse. Samtidig er Home 250 en pæn og diskret del af stuens indretning

Japanske Denon har været en markant hi-fi-leverandør i årtier, og de er også gået ind på streamingmarkedet. Denons bud på en mellemstor streaminghøjttaler minder på mange måder i design og form om testvinderen, som du finder på næste opslag – størrelsen er lidt mindre ligesom prisen, men der er nogenlunde samme muligheder for tilslutninger: Wi-Fi, Bluetooth, multirum, kablet netværk, AirPlay. Meget fint.

Designet er fint underspillet med afdæmpet, gråt stof på for- og bagside og i det hele taget en fornuftig finish. Home 250 glider let ind i stuens reol uden at vække voldsom opmærksomhed.

Et andet stort plus ved Denon Home 250 er understøttelse af streamingtjenesterne Roon og Tidal, der begge tilbyder tabsfri streaming, der overgår cd-formatet i kvalitet.

Det vigtigste i appen

Det hele sættes op med Denons Heos-app, og det er forholdsvis nemt at få til at fungere, selvom vi kunne ønske os et bedre grafisk overblik. Det samme kunne man også sige om andre højttalere, også testens Sonos, selvom den amerikanske producent har haft langt flere år til at udvikle brugerfladen. Men når det er sagt, så fungerer Denons Heos-app udmærket, og du lærer trods alt hurtigt de vigtigste funktioner at kende.

Se også:  Bowers & Wilkens Formation Flex [TEST]: Detaljeret og neddæmpet lyd

Vi noterer også med glæde, at du kan styre højttaleren med touchknapper på toppen af højttaleren, så du ikke altid er nødt til at finde din smartphone frem for at starte eller stoppe musikken. Knapperne giver også mulighed for hurtig tilslutning via Blue-tooth, hvis du vil skifte fra Wi-Fi.

”Mange højttalere i dag tilbyder både Wi-Fi og Bluetooth. Og det kan jeg godt lide. Wi-Fi er den gode løsning ved fast installation, fordi du principielt får den bedst mulige lydkvalitet. Men kommer en ven på besøg – med et nummer, du lige skal høre – er det rart at kunne høre tonerne med det samme uden at skulle gennem en Wi-Fi-opsætning.”
– Peter Hyldahl

Kvalitetslyd til prisen

På touchpanelet har du også adgang til tre forudindstillinger, hvor du kan vælge den sound, du ønsker: rockmusik, afdæmpet musik eller måske en lydprofil egnet til lydbøger. Det er ret smart tænkt.

Uden at manipulere lyden i nogen retning er lydbilledet meget varmt med en rigelig bas. Har du en stor stue, vil du nyde godt af den ekstra bas, der bidrager til et lidt større lydbillede.

Der er gode detaljer i mellemtonen, og stemmer står rent og klart, mens diskanten kan vige lidt. Men samlet set flot lydgengivelse.Denon Home 250 giver efter vores mening rigtig meget valuta for pengene – både teknologisk,
designmæssigt, og når det hand-ler om det vigtigste, lydkvaliteten, og derfor er det testens bedste køb.


TAGS
Denon
Hi-Fi
streaminghøjttaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S