Home » Hovedtelefoner og højttalere » Denon Ceol RCD-N10 [TEST]: Få streaming i de gode gamle højttalere
Denon Ceol RCD-N10 [TEST]: Få streaming i de gode gamle højttalere

Denon Ceol RCD-N10 [TEST]: Få streaming i de gode gamle højttalere

Share

Har du et sæt højttalere, du er rigtig glad for og egentlig bare gerne have alle de nymodens muligheder for at streame musik, lave trådløs multirumssetup, betjene musik med mobilen og stemmen m.m, så kan en streamer som Ceol N10 være løsningen.

Her er tale om en forstærker med indbygget Wi-Fi og et komplet streaming- og multirumssetup indbygget. Sæt dine højttalere til, så har du et topmoderne anlæg. Streamingdelen bygger på Denons Heos-system, som er ganske glimrende. Du får adgang til alle de populære streamingtjenester samt mulighed for at lytte til stort set alle tænkelige radiostationer fra TuneIn. Der er også mulighed for at sende musik direkte fra mobilen via Bluetooth, Spotify Connect eller AirPlay 2, hvis du er iOS-bruger. Desværre for Android-brugerne er der ikke Chromecast.

Stemmestyring via Google Assistent og Amazon Alexa er en mulighed, men ikke direkte i anlægget. Der er ikke mikrofon indbygget, så dine stemmekommandoer skal gå via din mobil, en stemmestyret højttaler eller lignende.

Anlægget er kompakt og ganske nydeligt, med glatpoleret overflade og et stort men simpelt display på fronten. Der hører fjernbetjening med, og det kan også betjenes med knapper på toppen. Der er indbygget cd-afspiller og mulighed for at lytte til lydfiler fra USB, op til 24-bit. På bagsiden er der optisk indgang til tv og udgang til subwoofer, så det kan give god lyd til tv’et. Der er dog ikke surround-udgang.

Stik til FM- og AM-radio er der dog, og desuden analog indgang til eksempelvis pladespiller. Desværre er der ikke indbygget RIAA-forstærker, hvilket ellers havde givet god mening. På features er der således noget tilbage at ønske. Heldigvis leverer Ceol N10 fremragende lyd, og matcher med sine 2 x 65W mange højttalere, så kan du undvære det, der mangler, er den en glimrende løsning.


Denon Ceol RCD-N10
3.5

Summary

Pris: 3999 kroner

Her er den bedste dagspris på Denon Ceol N10
TAGS
Denon
Mediestreamer
musikstreamer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S