Home » Hovedtelefoner og højttalere » Denne volumenkontrol koster som en familiebil
Denne volumenkontrol koster som en familiebil

Denne volumenkontrol koster som en familiebil

Share

I ottende uge får du den 14 kilo tunge kvadratiske kontrol leveret i en tung flightcase, en robust transportkasse, som er foret. Bespoke er helt passiv. Den transporterer blot et signal. Dog bruger den medfølgende fjernbetjening lidt strøm, og fjernstyringen aktiverer en motordrevet, fysisk volumenknap på enheden. Så der medfølger en lille strømforsyning samt en stor solid fjernbetjening i metal – som kvalitetsmæssigt selvfølgelig matcher forstærkeren.

Lader lyden flyde frit

For at afprøve en så vild hi-fi-enhed i rette element har vi sat den op i et optimalt anlæg, hvor man kan høre de mindste ændringer. Det opsigtsvækkende er, at lyden slipper uhindret og helt ”glat” igennem Bespoke.

Se også:  Denne højttaler har samme pris som et sommerhus

Der er ingen betoninger, men et kæmpe lydbillede, hvor alle mikrodetaljer kommer med, og musikken klinger helt ud. Overtonerne på et klaver står lidt længere end fra nogen anden kontrolforstærker, vi har hørt, og bassen er kælderdyb. Gengivelsen er ufarvet på en helt fantastisk måde, så er der tale om en dårlig indspilning, vil det også blive afsløret prompte.

Hvis du er til dette vanvittige produkt, er du vist lidt vanvittig i forvejen og har et anlæg, som har kostet et eller andet sekscifret beløb. Du kan overveje at købe billigmodellen, som ikke koster 200.000 kroner, men 130.000 kroner, men så må du nøjes med viklinger af kobber i stedet for sølv.

Se også:  Danskbygget forstærker er blandt verdens bedste

TAGS
Bespoke Audio
Hi-Fi
volumenkontrol

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S