Home » Hovedtelefoner og højttalere » Denne sportshovedtelefon gøres ren med UV-lys
Denne sportshovedtelefon gøres ren med UV-lys

Denne sportshovedtelefon gøres ren med UV-lys

Share

Musik gør det sjovere at holde sig i form. Philips lancerer nye sportshovedtelefoner af in ear-typen. Topmodellen kan holdes ren med UV-lys

De er altså bare sjovere og mindre anstrengende at motionere, hvis man har musik i ørerne. Måske kan musikken ligefrem animere en til at præstere bedre, hvert fald hvis den er af den hårdtpumpede genretype. Ifølge Philips bruger næsten to ud af tre 16-24 årige hovedtelefoner, når de dyrker fysisk aktivitet.

Der er altså et stort marked for velsiddende øretelefoner, og det reagerer Philips på med en række nye sportshovedtelefoner af in ear-typen.

Topmodellen er Philips A7306 Sports True Wireless, som kommer på markedet i andet kvartal til en pris på 1499 kroner.

Se også:  Glade svenske øretelefoner med ekstra støjreduktion

Den kan nemt tilpasses brugeren, blandt andet ved at der følger tre forskelligt-farvede vingespidser og tre udskiftelige ørekroge med, oplyser Philips.

Den gode pasform skulle sikre, at man ikke forstyrres af lyd udefra og så meget desto bedre kan nyde musikken fra den relativ stor 9 mm højttaler-enhed i ørestykkerne.

A7306 har seks timers batterilevetid – og man kan oplade yderligere 18 timer fra etuiet. Med Fast Charge giver 15 minutters opladning én times musik.

Holdes ren med UV-lys

Man kan også registrere sin hjerterytme med A7306’s overvågningssystem, som er kompatibelt med de fleste, populære fitness-app’er på markedet.

A7306 er selvfølgelig som andre hovedtelefoner til sport og motion vandtæt, støvtæt og svedtæt. A7306 kan endda blive rengjort på blot 20 sekunder af det automatiske UV-lys, som er indbygget i etuiet, du transporterer den i.

Se også:  Smart lyd til træningen

Som en ekstra sikkerhed, når du motionerer i trafik, kan man med en enkelt tryk få lyden omkring dig lukket ind.

Tre udskiftelige ørepropper sikrer, at man vælger en størrelse, der passer, ligesom bløde, gummibeklædte vingespidser og ørekroge, som kan skiftes ud, giver sikkerhed og gør lytningen komfortabel. Der er to indbyggede mikrofoner i hvert øre.

Øretelefonen finder automatisk din Bluetooth-enhed, og med et enkelt tryk aktiverer man spil, pause eller håndterer telefonopkald. Nyheden understøtter Google Assistant og Apple Siri.


TAGS
hovedtelefon
sportshovedtelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S