Home » Stationær computer » Denne alt-i-en-computer vil overtage din hjemmebio
Denne alt-i-en-computer vil overtage din hjemmebio

Denne alt-i-en-computer vil overtage din hjemmebio

Share

Toshiba Qosmio PX30t byder både på Blu-ray, 4K-opløsning og Harmon/kardon-højtalere, så du er fuldt rustet på mediefronten

Tv’et minder mere og mere om en computer med de alle smarte funktioner de har til at gå på nettet, streame indhold og meget andet. Men det gælder også den anden vej. Alt-i-en-computerne får også flere og flere medie-egenskaber, der gør at du kan erstatte hjemmebiografen.

Det er Toshiba Qosmio PX30t et glimrende eksempel på. Den er tunet til mediebrug helt fra bunden. Med indbygget Blu-ray-afspiller kan du se film i bedste kvalitet på computerens 23” Full HD-skærm med 10-punkts touch. Tilslutter du computeren til et 4K-tv er det også mulighed for at se indhold i Ultra HD, som har fire gange flere pixels end Full HD.

Højttalerne er fra harmon/kardon, og der er fire styks af dem i en særlig 5w x 5w x 2 konfiguration, som giver et output på 20W. Lyden er desuden tunet med DTS Studio Sound, der leverer surround sound, intelligent styring af volume og forbedring af tale. Desuden kan Qosmio PX30t bruges som monitor for enheder, der kan tilsluttes via HDMI.

I maskinen sidder en Intel Core-processorer af tredje generation og du kan også få et Geforce GT 740M-grafikkort samt op til 16 GB ram 3 TB harddisk.

Der er mulighed for let at forbinde pc’en med netværket via alle de nyeste netværks-features, som Wi-fi Certified Miracast og Intel Wi-Di. Desuden kommer Qosmio PX30t med Wi-fi-standarderne a/b/g/n, der sikrer den hurtigste trådløse forbindelse med nettet.

Toshibas Gesture Controller giver brugeren kontrol over Qosmios interface med hånd-gestik, og den valgfrie 10-punkts touchskærm giver mulighed for at styre med fingrene. Qosmio PX30t kommer i et sort finish og aluminium-sølv stander. Den er tilgængelig inden længe til vejledende priser fra ca. 7000 kroner.


TAGS
alt-i-en computer
Qosmio
Toshiba

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S