Home » Andet » Dengang et hadouken var et hadouken
Dengang et hadouken var et hadouken

Dengang et hadouken var et hadouken

Share

Et glædeligt gensyn med gamle og nye figurer, selvom der ikke er den store nytænkning.

Kynikerne vil hævde, at det blot er en grafisk opdatering af Street Fighter 2. Yngre gamere, der aldrig har spillet de gamle Street Fighter spil, vil med stor sandsynlighed tænke: Hvorfor skal jeg dog bruge penge på et gammeldags 2D kampspil, når alting i dag foregår i 3D? Nostalgikerne vil tænke tilbage på dengang, Ken og Ryu råbte hadouken, mens de tørnede sammen – minderne fra dengang er en stor del af spilleglæden ved Street Fighter 4.

Kønt er det med den håndtegnede grafik og animation, der knalder ud igennem skærmen i alle regnbuens pangfarver. Skønt er det med lyden, der brager ud igennem højtalerne og skaber en god fighterstemning. Det herligste ved Street Fighter 4 er dog, at det er et glædeligt gensyn med gamle og nye figurer i et alle tiders kampspil – også selvom der ikke er den store nytænkning. Du skal fortsat slås med arme, ben og special moves, mens du samler energi til at lave de storslåede kombinationer, som får enhver modstander i gulvet.

Gameplayet er, som det altid har været, og foruden nogle nye, humoristiske karakterer er der ikke den store nytænkning at spore. Ikke desto mindre er der tale om en vindende formular – så hvorfor ændre på den?

Se også:  Ny app forebygger skilsmisse

Går du ind til Street Fighter 4 med en overlegen attitude, fordi du mener, at 2D gameplay er forældet og stupidt, bliver du slemt overrasket. For spillet er enormt udfordrende og kræver, at du læser dine modstanderes bevægelsesmønster – dermed sagt, at du bruger mange, MANGE timer på at gennemføre spillet! Og når det så er gjort, venter der en række nye udfordringer, som låser content og nye karakterer op.

En klassiker i ny og flottere indpakning samt enkelte nye tiltag – køb det fordi du elsker de øvrige Street Fighter spil.

[pt id=’2003234′ size=’large’ link=’file’]

 

Hollywoods efterhånden aldrende bad boy, Vin Diesel, dukker atter frem på skærmen som antihelten Riddick – denne gang i et ”dobbelteventyr”.

Du får faktisk to spil for et spils pris. For The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher’s Bay medfølger i en grafisk opdateret udgave. Historien i Assault on Dark Athena begynder, hvor Escape From Butcher’s Bay slutter. Riddick, der er ombord på en fangetransporter sammen med en ”gammel ven”, bliver suget ind i rumstationen Dark Athena, hvor der venter Riddick nye fjender, mens vor antihelt kommer i kontakt med hans ellers godt gemte barmhjertelige side.

[pt id=’2003238′ size=’large’ link=’file’]

 

Spillet er en blanding mellem FPS og stealth action, der er i meget god tråd med det temperament, vi kender fra filmene, Riddick optræder i. Hans evne til at se i mørket gør Riddick til en særlig snigmorder, som kan overrumple sin modstander for ikke at få en hel hær på nakken. Når helvede alligevel bryder løs, hvilket sker ret ofte, flænser og skyder Riddick sine modstandere på brutal vis.

Se også:  10 ting du bør gøre med din PC

Har du ikke spillet de øvrige spil med Vin Diesel i hovedrollen, vil du måske finde Assault on Dark Athena yderst interessant og nyskabende i forhold til de dystre miljøer, spillet foregår i. Har du stiftet bekendtskab med spilserien tidligere, vil du finde, at det er meget af det samme, hvilket gør dette spil til en ganske god actionoplevelse, men med en lettere flad eftersmag. For det virker alt sammen lidt for familiært.

Du skal have et godt grafikkort, der mestrer lys- og skyggeeffekter, hvis du skal have den optimale grafiske oplevelse, for Assault on Dark Athena foregår meget i skyggen, indtil Riddick stikker hovedet frem i lyset for at angribe. Smukt er spillet uden tvivl, og Vin Diesels dybe og kolde stemme passer perfekt til Riddicks kyniske karakter, der kun tænker på overlevelse.

[pt id=’2003235′ size=’large’ link=’file’]

 


Street Fighter 4
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
PAN Vision
Spil
Street Figther 4
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
underholdning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S