Home » Andet » Den næste Wii vil gå hinsides HD
Den næste Wii vil gå hinsides HD

Den næste Wii vil gå hinsides HD

Share

Detaljerne er stadig meget begrænsede, men Nintendo indikerer, at den næste Wii vil blive en revolution inden for konsolverdenen frem for blot en simpel HD-opdatering

Nintendo Wii er en af verdens mest populære spillekonsoller. Det til trods for at den langt fra kan hamle op med hverken PlayStation 3 eller Xbox 360, når det kommer til grafik og ydelse. Hvor konkurrenterne for længst er begyndt at understøtte HD, er det endnu ikke sket for Wii.

Derfor har de fleste forventet, at den kommende Wii, som skulle være på gaden engang i 2011, ville blive en HD-optimeret version af den gamle. Nu fortæller den amerikanske talsmand for producenten, Reggie Fils-Aime, imidlertid, at sådan en simpel opdatering slet ikke vil være i Nintendos ånd.

Se også:  Sony PlayStation 5 [TEST]: Den hvide kæmpe viser stort potentiale

Når Nintendo skaber et nyt produkt, skal der ske en fundamental nyskabelse. At opgradere til HD, give den større harddisk eller gøre den slankere, vil blot være at følge med ræset og lægge sig i hælene på de andre. I stedet må der helt andre ting til. Nye egenskaber som aldrig er set før.

Præcis hvad disse nye egenskaber vil være, fortæller han dog intet om. Det lykkes ham dog at sende forventningerne en rigtig god tand vejret. Så må vi blot håbe, at den nye Wii kan leve op til det og blive en sand revolution på spille-markedet.


TAGS
Nintendo
Playstation
Spil
wii
Xbox

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S