Home » Andet » Wii bliver endnu vildere
Wii bliver endnu vildere

Wii bliver endnu vildere

Share

En ny Wii-konsol er på vej. Den vil rumme muligheder, som er aldrig er set før

Mange mente, at den naturlige udvikling for Nintendos Wii-konsol var en HD-opgradering. Sammenlignet med de øvrige konsoller på markedet har den haltet et godt stykke bagefter i forhold til grafikken, og når alt andet i øjeblikket bliver opgraderet til HD, virker det som et oplagt skridt.

Wii har imidlertid haft nogle helt andre fordele, som har gjort den til en af de absolut mest populære konsoller. Måden at gribe spilleoplevelsen an på har været radikalt nytænkende og har engageret spillerne på en måde, som de teknisk avancerede spil fra PlayStation og XBox ikke i samme grad har været i stand til.

Se også:  Utrolig flysimulator kan blive din for 3.300 kroner

En simpel HD-opgradering vil således slet ikke være i Nintendos ånd. Når producenten skaber en ny konsol, skal der ske en fundamental nyskabelse, fortæller Nintendos amerikanske talsmand, Reggie Fils-Aime. At opgradere til HD, give den større harddisk eller gøre den slankere, vil blot være at følge med ræset og lægge sig i hælene på de andre. I stedet må der helt andre ting til. Nye egenskaber som aldrig er set før, og som kan revolutionere markedet.

Talsmanden giver ikke nærmere detaljer om den nye konsol, men Nintendo har tidligere meldt ud, at vi kan forvente den på markedet i 2011. Til den tid vil Microsoft dog sandsynligvis også være ude med deres Project Natal – en konsol, der er ventet med meget stor spænding og lover at bringe den fysiske spilleoplevelse, som Wii ellers er storrepræsentant for, til et helt nyt niveau. Her er der ikke længere brug en spille-controller – du bruger blot din krop.

Se også:  Sådan ser den ud indeni: Nintendo Game Boy

Om den nye Wii kan overgå Project Natal er ikke til at sige. Der kan dog ikke være megen tvivl om, at vi går en spændende spille-fremtid i møde.


TAGS
Nintendo
Spil
wii

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S