Home » Gaming & Konsoller » Den gode helt eller den onde helt?
Den gode helt eller den onde helt?

Den gode helt eller den onde helt?

Share

Commander Shepard vender tilbage fra de døde efter to år, men det er en verden i forandring, der møder helten.

Menneskelige kolonier i fjerne dele af galaksen bliver lagt øde på grund af mystiske bortførelser, og gamle fjender bliver nye allierede. Mass Effect 2 er et sci fi-rollespil med stil og fængende gameplay.

Historien i Mass Effect 2 er egentlig klassisk. Helten skal træffe svære valg, leve med dem og besejre skurkene for at redde menneskeligheden. Alligevel har dette action-rollespil en del at byde på!

[pt id=’2007547′ size=’large’ link=’file’]

 

Spillet opbygger et univers, der er Star Wars og Battlestar Galactica værdigt. Du bliver mødt med smukke og fantasifulde miljøer og karakterer, der tryllebinder dig, hvilket gør Mass Effect 2 til en oplevelse, du ikke kan få nok af.

Se også:  Nyt tastatur til gamere med professionelle ambitioner

Shepard har sin hovedmission, men undervejs er der en lang række sidemissioner, som du kan gennemføre. Og sidemissionerne er vigtige, hvis du vil tjene penge, erfaring og opdage nye opgraderinger til våbenarsenalet.

Shepard skal udforske nye steder og snakke med lokalbefolkningen for at komme til bunds i mysteriet om bortførelserne. Du kan enten true dig til informationerne, eller du kan bruge retorikkens kraft – er du ond eller god?

Når missioner fører til kamp, har du dit team bestående af Shepard selv og to teammates, du vælger før missionen. Her er det vigtigt, at du ikke har to snigskytter, hvis du skal rende fra hus til hus i urban warfare.

[pt id=’2007546′ size=’large’ link=’file’]

 

Styringen gør, at du let får adgang til special moves, der gør kampene lidt lettere, mens du ganske let kan give dit team ordrer til at flankere en fjende eller give dig dække.

Se også:  Rovdyr med det hele – op til 64 GB ny ram-hukommelse

Alt i alt er Mass Effect 2 en fantastisk rollespilsoplevelse, som du ikke kan lægge fra dig, hvilket betyder, at du kan vinke farvel til 30-50 timer af dit liv – afhængig af hvor meget du vil udforske sidemissionerne og galaksen.


Mass Effect 2
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
actionspil
mass effect 2
Spil

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S