Home » Harddisk » Den ultimative guide til backup
Den ultimative guide til backup

Den ultimative guide til backup

Share

Hvor sikre er dine data? Her fortæller vi dig alt, hvad du bør vide om sikkerhedskopiering. Vi viser dig, hvordan du laver en stensikker backup-plan

Har du nogensinde oplevet den pinagtige af at miste data? Har du prøvet at geninstallere Windows fra grunden blot for at opdage, at masser af apps og indstillinger er gået til? Det er umuligt at overdrive betydningen af sikkerhedskopiering, men lever din aktuelle backupplan op til alle kravene? Er den fyldestgørende, regelmæssigt opdateret og fordelt over flere lokationer?

I denne artikel præsenterer vi de bedste gratis redskaber til opgaven – fra at tage fejlsikre backups af hele harddiske til at beskytte flere versioner af dine datafiler, således at du kan omgøre uønskede ændringer og til al overflod beskytte selve filerne. Vi anbefaler også, hvad man skal søge efter i backupenheder, og hvordan man kan lagre sine filer sikkert i skyen uden at risikere at eksponere dem for tredjepart.

Se også:  Her er fire geniale gratis-programmer, der gør livet lidt nemmere

Vi fører dig gennem processerne bag backup og gendannelse, og vi giver dig værktøjer og tips, der kan lukke eventuelle sårbarheder i dit digitale panser. Er du klar til at sikre dig, at du aldrig mere skal opleve et mareridt af datatab? Så skal du blot blade videre og gå i gang.

Vi har delt backupprocessen op i tre vigtige faser. Først skal du lave et komplet, fejlsikret drev-image med henblik på at beskytte alt det, der er på systemdrevet – fra din Windows-installation og dine programmer til indstillinger og eventuelle filer på drevet.

Derefter bør du tage en separat, uafhængig backup af dine personlige data. Det vil sige de filer og mapper, som er uerstattelige, fra dyrebare fotos til vigtige arbejdsdokumenter. Til sidst hjælper vi dig med at tage en sikker backup af filer til dit lager i skyen, hvor du samtidig bevarer den fulde kontrol over krypteringsnøglerne, som beskytter filerne mod uautoriseret adgang.

Se også:  Husker du din backup? World Backup Day skal minde dig om det

1 2 3 4 5 6 7Næste

TAGS
backup
Datalagring
Filhåndtering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S