Home » Promotion » Den ultimative gaming-mobil: Galaxy Note20 Ultra er gearet til de vildeste spil
Den ultimative gaming-mobil: Galaxy Note20 Ultra er gearet til de vildeste spil

Den ultimative gaming-mobil: Galaxy Note20 Ultra er gearet til de vildeste spil

Share

 Annonce 

Samsung Galaxy Note20 Ultra er ikke kun til arbejde og seriøse opgaver. Når du får tid til lidt afslapning, har du et sandt monster af en gaming-mobil i din lomme

Den store 6,9″ Dynamic AMOLED 2X-skærm leverer en enestående visuel oplevelse, med stærke farver og stor kontrast. Opdateringsfrekvensen er hele 120 Hz. Du er således sikret helt flydende billedgengivelse samt ultrapræcis respons på dine inputs. Med lysstyrke op til 1500 nits er det altid muligt at se, hvad der sker på skærmen, selv udenfor på en sommerdag.

Mobilen har indbyggede stereohøjttalere, optimeret af AKG, så du får stor og omsluttende lyd, selv uden hovedtelefoner eller højttalere tilsluttet.

De største kræfter

Der er ikke sparet på kræfterne. Samsung har givet den alt, hvad den kunne trække, når det kommer til processor-power.  Du får glæde af den nyeste, ottekernede Exynos-processor, der sparker ydelsen op over 3.0 GHz. Den suppleres af en S5123-grafikchip, som kan trække selv det mest krævende indhold.

Med op til 12 GB ram undgår du flaskehalse, selv ved tunge spil, videoredigering og multitasking, mens en lagerkapacitet på op til 512 GB betyder, at du næppe løber tør for plads til spil, film og billeder lige med det samme. Der er endda mulighed for at udvide med yderligere 1 TB via microSD-kort.

Stream spil over nettet

Du behøver ikke engang at hente spil ned på mobilen for at spille de vildeste titler. Xbox Game Pass er præinstalleret på Galaxy Note20 Ultra. Herigennem er det muligt at streame en lang række stærke spil på mobilen. Det sker via Microsoft xCloud, en ren streamingbaseret gaming-
tjeneste skabt til smartphones.

Se også:  Spar 3.000 kroner på Samsungs vilde gaming-skærm

Det kræver en stærk internet-forbindelse at streame spillene. Her er Galaxy Note20 Ultra heldigvis rustet til det yderste. Mobilen er forsynet med den nyeste Wi-Fi 6-teknologi samt 5G, så du får adgang til fremtidens lynhurtige mobilnetværk, når det åbner i Danmark i løbet af året.

Ægte konsoloplevelse

Microsoft xCloud giver dig en fuldblods gaming-oplevelse på mobilen. Som tilbehør kan du koble en gaming-controller til din smartphone.

Med et lille greb kan du sætte den fast på Galaxy Note20 Ultra, og så har du den ultimative bærbare gaming-maskine.

Læs vores test af Samsung Galaxy Note20 Ultra herunder:

Samsung Galaxy Note20 Ultra [TEST]: En smartphone som ingen anden

Samsung Galaxy Note20-serien

Sammen med Galaxy Note20 Ultra kommer Galaxy Note20. De to mobiler deler mange af de samme egenskaber. De har begge S Pen med alle de mulig-heder, der følger med, og de bruger samme processor. Note20 har dog en lidt mindre, knap så avanceret skærm og ikke helt så hårdført et design.

Se også:  Vinderen af OnePlus Nord er trukket

Note20 Ultra er markedets første smartphone med det helt nye Gorilla Glass 7, som gør den exceptionelt modstandsdygtig overfor slag og ridser. Mobilen har desuden IP68-certificering, som sikrer, at den tåler en tur under vand.

Helt ny farve

Trods store skærme og avancerede funktioner har begge smartphones slankt og kompakt design. Begge modeller kommer i en helt ny farve. Mystic Bronze er anderledes, end noget vi har set før. Den dybe bronze med mat finish giver mobilen en dragende glød og får med garanti din smartphone til at skille sig ud fra mængden. Galaxy Buds Live fås i matchende farve, og det samme gælder Galaxy Watch 3.

Er man ikke klar til at vove sig ud i sådanne nuancer, fås Galaxy Note20 Ultra også i Mystic Black, mens Galaxy Note20 fås i Mystic Grey samt Mystic Green som sælges eksklusivt i Elgiganten.

Det bedste tilbehør

En personlig lydoplevelse

Galaxy Buds Live er de perfekte ledsagere til Note20-mobilerne. Samsungs nye earbuds sidder diskret i øret og tilpasser lyden til omgivelserne. Nyd musik i ro med ANC, og hvis der tales til dig, lukkes lyden automatisk ind.

Det hele på dit håndled

Tidløst urdesign og topmoderne teknologi smelter sammen i Galaxy Watch 3, der har masser af sundhedsfunktioner samt nye features som fuld visning af messenger-tråde, Office-integra-tion og meget mere.


TAGS
annonce
Galaxy Note
S-pen
Samsung
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S