Home » Bærbar computer » Test: Den ultimative 2-i-1’er
Test: Den ultimative 2-i-1’er

Test: Den ultimative 2-i-1’er

Share

Microsoft fortsætter med at finpudse sin i forvejen fremragende Surface Pro. Den fjerde generation er ikke banebrydende, men byder ikke desto mindre på markante forbedringer

At Microsofts hundedyre hybridcomputer nogensinde skulle blive andet end et nicheprodukt var svært at forestille sig, da de første modeller kom på markedet. Ved målrettet at optimere produktet er det imidlertid lykkedes software-giganten at bide sig solidt fast i markedet. Særligt Surface Pro 3 var et overbevisende bud på en tablet med potentiale til at erstatte den bærbare computer. Efterfølgeren Surface Pro 4 bygger videre på det, der gjorde forgængeren god, og giver oplevelsen et ekstra løft.

Flot skærm
I det ydre er det ikke enorme ændringer, der er sket. Den er en smule lettere og slankere, men grundlæggende er designet det samme.
Der er dog klemt lidt mere skærm ind i rammen, og billed-opløsningen er øget en tand, så du får imponerende 2736 x 1824 pixel på de 12,3”. Billedet står utrolig flot, og skærmen er virkelig en fryd at anvende uanset, om du ser film, arbejder med billeder eller bare surfer lidt på nettet.

Se også:  Microsoft Surface Go 2 [TEST]: En overfladisk Windows-oplevelse

Kølig kraftkarl
Processorkræften leveres af en Skylake-chip fra Intels nye sortiment. Den sikrer ikke bare et markant boost i ydelsen, men også bedre batterilevetid og mindre ophedning af maskinen.
Surface Pro 4 forholdt sig således kølig, selv når vi pressede den relativt hårdt. Forbedringerne mærkes også i grafikken. Selv spil af den krævende kaliber samt tung billedredigering klarer den uden megen vaklen.

Forbedret tilbehør
En Surface er ikke komplet uden tilbehøret. Sammen med den nye maskine følger der en forbedret Surface Pen med højere følsomhed. Skriveoplevelsen er således ved at nå et niveau, der kan matche selv en rigtig god kuglepen, og hvor pennen tidligere var en gimmick, så er den blevet et rigtig nyttigt redskab, når der skal nedfældes hurtige noter eller kradses skitser ned.    

Se også:  Kæmpe Windows-opdatering kan hentes nu

Også Type Cover-tastaturet – som du fortsat må betale en bondegård for – er opgraderet. Det nye tastatur har fået bedre taster med fin afstand imellem. Skriveoplevelsen er således tæt på at kunne matche en middelmådig bærbar, desværre kan touchpad’en fortsat være frustrerende at bruge. At den er vokset og har fået en mere behagelig overflade er et skift i den rigtige retning, men fornemmelsen, når der klikkes, er for løs og upålidelig.

Den ligner sin forgænger, men Surface Pro 4 er en smule tyndere og lettere.

Den ligner sin forgænger, men Surface Pro 4 er en smule tyndere og lettere.

Ægte 2-i-1’er
Prisen for en Surface Pro 4 i en anstændig konfiguration og med  det absolut obligatoriske Type Cover som tilbehør er svimlende.
Til gengæld leverer maskinen varen som ingen anden hybrid computer, og som måske den eneste på markedet fortjener  Surface Pro 4 betegnelsen
2 i 1-computer fuldt ud.

 

 


Microsoft Surface Pro 4
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Batterilevetid
  • Pris
4

Alt om DATA siger:

Det er ikke banebrydende forbedringer, der er sket, men på kerneområderne er den betydeligt stærkere end forgængeren. Prisen er skyhøj, men ønsker du en tablet, der også fungerer som bærbar, fås det ikke bedre end Surface Pro 4.

Pris: 10.999 kroner

Sending
User Review
4.25 (4 votes)
TAGS
2 i 1
Microsoft

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S