Home » Mobiltelefon » Den stærkeste teknologi til fornuftig pris: Motorola klar med ny topmobil
Den stærkeste teknologi til fornuftig pris: Motorola klar med ny topmobil

Den stærkeste teknologi til fornuftig pris: Motorola klar med ny topmobil

Share

Den nye moto edge 30 pro har den helt nye Snapdragon-processor samt Wi-Fi 6E, 8K-video, 144 Hz skærm og mange andre stærke egenskaber

Den nye edge-telefon er blandt de allerførste på markedet med den nye Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Platform, den mest avancerede mobile platform fra Qualcomm, der driver 5G, AI, gaming, kamera, Wi-Fi og Bluetooth-teknologier.

Brugere kan nyde den fulde pakke af Snapdragon Elite Gaming-funktionerne og udnytte styrken ved responsive og mættede HDR-scener med ultrarealistisk grafik. Sammenlignet med den forrige generation har enheden 30 % mere strøm og 25 % mere effektivitet med Qualcomm Adreno GPU.

Brugerne får ikke kun adgang til hurtigt mobilnetværk i form af 5G, men også de hurtigste Gigabit-hastigheder via den nye Wi-Fi 6E-standard.

Mobilen er udstyret med et 4800mAh-batteri og 68W TurboPower-opladning, som giver mere end 50 % batteri på kun 15 minutter1 og understøtter 15W TurboPower trådløs opladning. Som en ekstra bekvemmelighed kan den nye edge også dele strøm med andre enheder via trådløs strømdeling.

Se også:  Billig mobil med 120 Hz skærm og lynhurtig opladning
Triple high-res kamera

Telefonen byder på to 50 MP-kameraer, der leverer ultra-vidvinkelbilleder og ekstreme nærbilleder. Du kan skyde med 32 gange flere fokuserende pixels ved at bruge instant all-pixel focus og får hurtigere og mere præcis ydeevne i enhver belysning samt eliminerer uønskede rystelser med den forbedrede optiske billedstabilisering.

Kameraet på edge 30 pro kan tage 50 MP ultrawide fotos samt kombinere flere pixel til én stor pixel for at få bedre billeder i svagt lys. Der er også Macro Vision til detaljerede nærbilleder, og et 60 MP selfie-kamera til at tage skarpe selfies.

edge 30 pro kan desuden optage video i 8K samt med HDR10+.

Smidig skærm og stor lyd

Mobilen er udstyret med 6,7″ Max Vision OLED-skærm med lynhurtig opdatering på 144 Hz. Til at forstærke den filmiske oplevelse er der Dolby Atmos og to store stereohøjttalere. Med Snapdragon Sound technology byder den nyeste motorola edge-enhed også på avanceret trådløs lyd, der leverer musik i høj opløsning, og klare videoopkald.

Se også:  Xiaomi 11T [TEST]: Stor og kraftfuld mediemobil

Innovativ software

Den seneste tilføjelse til motorola edge-familien understøtter naturligvis også Ready For-platformen og de tilhørende funktioner. Brugere kobler sig på via kabel eller trådløst for få mobilbilleder op på en store skærm, uanset om det er til spil eller videoopkald.

Ready for PC er nu også kompatibel med Windows 10 og Windows 11, så det er nemt at oprette forbindelse og have adgang til to operativsystemer på én skærm.

edge 30 pro kører en ren version af Android 12, med My UX på overfalden, med unikke underholdningsindstillinger og mulighed for at skabe et look, der skiller sig ud fra mængden.

Den nye motorola edge 30 pro vil være tilgængelig i Danmark fra den 25. februar og fås i to farver: Cosmos Blue og Stardust White. Den vejledende pris er 5999 kroner.


TAGS
moto
Motorola
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S