Den rigtige browser til enhver opgave

Den rigtige browser til enhver opgave

Share

En anden irriterende ting er Cortana. Stemmestyringsfunktionen, som blev introduceret med Windows 10, er ikke rullet ud i Danmark, og det betyder, at vi heller ikke kan bruge den i Edge.

Der er fire centrale funktioner øverst i venstre hjørne, blandt andet deling, tegneværktøj og indstillinger. Her har vi udpeget en detalje og sendt billedet til redaktionen.

Der er fire centrale funktioner øverst i venstre hjørne, blandt andet deling, tegneværktøj og indstillinger. Her har vi udpeget en detalje og sendt billedet til redaktionen.Plus: Nem deling mellem flere platforme og brugere, hurtighed og ensartet design på alle Windows 10-platforme, flere interaktive muligheder.
Minusser: Stadig problemer med plugin-kompatibilitet, nogle hjemmesider vises ikke ordentligt.

De specialiserede løsninger

Tor – den anonyme
Browseren består af et stykke gratis software og et netværk, som gør det muligt at surfe uden at blive sporet. Tors netværk af servere kobler brugerne på nettet, men ikke direkte. Dermed kan du søge sikkert, men også bruge sider og tjenester, som ellers er omfattet af geoblocking.  

Se også:  De bedste gratis programmer lige nu

Opera – den kvikke
En lille, hurtig browser, som fungerer godt på mindre enheder og på maskiner, hvor alderen trykker. Opera har faner i sit browservindue, men det er muligt at tilføje ekstra store ikoner for sine yndlingssider, hvilket gør Opera til et godt valg på mobile enheder.

Del denne