Den rigtige browser til enhver opgave

Den rigtige browser til enhver opgave

Share

I venstre side kan du med et klik på knappen ved siden af pile-knapperne tilføje Abonnementer og hurtigt tilgå konti på Facebook, Google, Yahoo eller Apples egen sky-platform iCloud. Det er også her, du tilføjer sider til favoritlisten eller gemmer dem på en læseliste, som også kan ses offline. En af de bedste funktioner i Safari er ”Læser” – feltet til venstre i adressefeltet, som ligner fire streger lagt oven på hinanden. Med klik på stregerne skræller du alt overflødigt af siden. Tilbage er teksten og eventuelle billeder. Rart, da mange sider er fyldt med irriterende lyde eller hoppende reklamer.

Men ikke alt vises ordentlig i Safari, hvis hjemmesidens indhold er designet til at blive vist i Windows-baserede browsere. Tidligere har blandt andet netbank været et problem, og tilføjelsesprogrammer fra tredjepart kan få browseren til at gå ned.

Lister i venstre side dine favoritter og abonnementer, for eksempel til sky-tjenesten iCloud. I højre side tilgår du funktionsmenuen.

Lister i venstre side dine favoritter og abonnementer, for eksempel til sky-tjenesten iCloud. I højre side tilgår du funktionsmenuen.Plus: Stor sikkerhed, nemt at udelukke unødvendigt indhold, god integration med Apple-enheder, stilrent og overskueligt design.
Minus: Virker ikke altid optimalt med hjemmesideindhold designet til Windows, få tilpasningsmuligheder og ringe udbud af plugins og add-ons.

Del denne