Den rigtige browser til enhver opgave

Den rigtige browser til enhver opgave

Share

En anden betænkelighed er Googles ofte uigennemsigtige indflydelse. Hvad du foretager dig i Google-universet bliver registreret og blandt andet brugt til valg af bannerannoncer, og står din Gmail åben, mens du ”googler”, bliver søgehistorik og termer lagret.
Google høster også information om dine Gmail-kontakter og vil gerne bruge dem, når du er på Facebook og LinkedIn.

Klik på de ni prikker for at åbne menuen med tilføjelsesprogrammer. Klik i bunden på ”Mere” for at få endnu flere funktioner.

Klik på de ni prikker for at åbne menuen med tilføjelsesprogrammer. Klik i bunden på ”Mere” for at få endnu flere funktioner.Plus: Overskueligt design, mange gode ekstrafunktioner, masser af gratis programmer og god understøttelse af add-ons og plugins som Adobe Flash.
Minus: Udtrækker personlige oplysninger. Justering af personlige indstillinger er ikke altid lige logisk.

Se også:  Huawei overhaler Apple

Safari
Apple-folkets browser
Apples browser er integreret med alt, hvad Mac-folket måtte få brug for: iTunes, Kalender, delingsfunktionen AirDrop etc. Safari kan også hentes til pc, og har du en iPhone eller en iPad, er Safari en fin måde at binde enhederne sammen på.

Safari har et enkelt design, men rummer et bolværk af features, som forhindrer pop op-vinduer, blokerer tredjepartscookies og gør det muligt at browse uden at blive set over skulderen.

Del denne