Den rigtige browser til enhver opgave

Den rigtige browser til enhver opgave

SharePlus: Enkelt design, nem at bruge, mange add-ons, god privatfunktion, chat direkte fra browseren.
Minus: Kan hurtig blive tynget af add-ons, har besvær med billedtunge sider, og kompatibilitetsproblemer med plugins og add-ons som ActiveX og Java kan forekomme.

Google Chrome
En del af noget større
Chrome er en platform for Google og de ekstra funktioner, som ligger i søgemaskinen. Økosystemet består blandt andet af Gmail, kontorpakken med Docs, Sheets og Slides, forummet Grupper og et gratis lager i skyen kaldet Drev. Synkronisering sker på de enheder, som er knyttet til brugerens Google-konto. Funktionerne er gemt væk, så du har et ”rent” startbillede. En anden god detalje er muligheden for at søge og navigere i samme adressefelt. Det sparer plads, og du skal ikke konstant flytte mellem de to felter.

Se også:  Apple Watch Series 3 [TEST]: Elendigt ur, glimrende smartwatch

Chrome har bunker af tilføjelsesprogrammer og funktioner. For eksempel blokering af reklamer, funktionsbjælker (toolbars) og oversættelsesfunktionen Google Translate, som også tilbydes, når du er ved at åbne sider på et andet sprog. Men nogle tilføjelser kan lukke malware og mange cookies ind, så installer med omtanke. Google er opmærksom på problemet, og i 2015 blev der luget ud i bestanden af sårbare add-ons og plugins.

Del denne