Den rigtige browser til enhver opgave

Den rigtige browser til enhver opgave

Share

De fleste af os har ikke længere kun en enkelt internetbrowser installeret. Vi har flere forskellige, for hvad den ene ikke kan eller er langsom til, ordner den anden som ingenting. Her tager vi et kig på de vigtigste browsere, så du får et overblik over både plusser og minusser

Det myldrer med internet-browsere. Og de tider er for længst forbi, hvor vi hver især kun brugte en browser og skyede alle andre. Dengang var det nærmest, som det også var med øl: Enten drak man Carlsberg, eller også drak man Tuborg – det var et klart valg.

I dag har de fleste af os en foretrukken browser, som er computerens standardbrowser. Her er Google Chrome de flestes favorit. Men den er ikke en optimal løsning hver gang. Og sådan er det ligeledes med de andre browsere, du gratis kan hente ned til din pc: De har hver for sig stærke og svage sider.

Se også:  Hver tredje dansker surfer anonymt på nettet, men det gør dig ikke mindre udsat

Det gælder bare om at kende disse plusser og minusser, så boltrer du dig mere frit på nettet. Her ser vi på fordelene og ulemperne ved de mest udbredte browsere. Vi kommer også ind over et par stykker, som er mere specielle. Så læs med her, hvis du vil have overblikket over, hvilke browsere du bør have, og hvad de hver især kan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9Næste

Del denne