Home » Mobiltelefon » Lynhurtig opladning og 120 Hz-skærm – den nye One Plus 8T er lanceret
Lynhurtig opladning og 120 Hz-skærm – den nye One Plus 8T er lanceret

Lynhurtig opladning og 120 Hz-skærm – den nye One Plus 8T er lanceret

Share

Så kom den nye OnePlus 8T-smartphone. Prismæssigt lægger den sig i et temmelig behageligt mellemleje, men den rummer alligevel en række spændende tekniske højdepunkter.

Den kun syv år gamle mobiltelefonproducent OnePlus har varmet op til den nye smartphone OnePlus 8T i et stykke tid, men nu er det alvor. Onsdag blev Android-nyheden afsløret under et interaktivt event.

Ikke så overraskende lever OnePlus 8T-specifikationerne helt op til forventningerne forud for lanceringen. Skærmens opdateringsfrekvens er som forudsagt 120 Hz, hvilket sikrer glidende billeder, der gør telefonen særlig velegnet til gaming og andre krævende opgaver, men som i det hele taget kun gør noget godt for brugeroplevelsen.

OnePlus 8T er ikke markedets allerførste mobiltelefon med den lynhurtige opdatering, men den er blandt de første, og skærmen er dobbelt så responsiv som skærmen på iPhone 12, der blev lanceret tirsdag, og som endte med en opdateringsfrekvens på 60 Hz.

Tykkelsen er beskedne 8,4 mm, og vægten er 188 gram.

Tykkelsen er beskedne 8,4 mm, og vægten er 188 gram.

OnePlus kan også bryste sig af selskabets opladerteknologi; opladeren hedder Warp Charge 65, og den kan lade telefonen op til en hel dags brug på bare 39 minutter. Det er altså slut med nødvendigvis at lade telefonen op om natten. Det klarer du i frokostpausen. Her benyttes en dobbelt batteri-opladningsteknik, så man hurtig når op på den maksimale kapacitet på 4500 mAh.

Se også:  Doro giver gratis mobiltelefoner til isolerede danske ældre

12 temperaturfølere sikrer sammen med en krypteringschip i opladeren og kablet, at temperaturen holdes nede på et behageligt niveau, selvom spidseffekten under opladningen ifølge OnePlus er 65 W.

Elektronikken er bygget op omkring processoren Qualcomm Snapdragon 865 5G Mobile Platform og et Snapdragon X55 5G Modem-RF System. Telefonen er altså klar til 5G (og i øvrigt også Wi-Fi 6). Lagermæssigt kan du få op til 256 GB.

Fire kameraer på bagsiden

Der er fire kameraer på bagsiden af mobiltelefonen. Hovedkameraet er på 48 MP og har optisk billedstabilsator. Der er et 16 MP ultravidvinkelkamera (123 grader) samt dedikerede makro- og monokrom-objektiver. Video kan optages i høj kvalitet med 4K-opløsning.

Se også:  Gamle Nokia-klassikere opdateret med 4G, stemmestyring og WhatsApp

Telefonen fås i to farver, “Aquamarine Green” og “Lunar Silver”. OnePlus 8T er den første mobiltelefon uden for Googles produktionshaller, som kører på Android 11, og det kombineres med OnePlus’ eget system, OxygenOS 11.

Priserne er i det behagelige mellemleje. Hvis du vælger 8 GB ram og 128 GB lager, bliver prisen 4699 kroner (vælg mellem to farver). Vil du op på 12 GB ram og 256 GB lager, skal du slippe 5399 kroner (kun “Aquamarine Green”).

Den nye OnePlus 8T ligner umiddelbart et ret godt køb.


TAGS
Mobiltelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S