Home » Mobiltelefon » Den nye foldbare Razr-mobil er stærkere og langt billigere
Den nye foldbare Razr-mobil er stærkere og langt billigere

Den nye foldbare Razr-mobil er stærkere og langt billigere

Share

Razr 2022 er opgraderet på stort set alle punkter og sælges betydeligt billigere end dens forgænger

Den første af Motorolas genfødte Razr-mobiler var flot, men blodfattig og alt for dyr.

Der ser ud til at være strammet op på stort set alle fronter med den nye 2022-model, der viderefører det ikoniske design og den store Quick View-skærm på fronten.

Den måler 2,7″ interaktiv og holder dig opdateret med et kort blik. Herfra kan du se meddelelser, læse og sende beskeder, tage billeder, foretage betalinger og meget mere, alt sammen uden at åbne din telefon.

Når du folder Razr ud får du en 6,7″ FHD + P-OLED-skærm med en opdateringshastighed på op til 144 Hz. Med P-OLED-teknologien kan du opleve over en milliard nuancer mens HDR10+-certificering og 100 % af DCI-P3- farveskalaen giver høj korrekthed i billedgengivelsen.

For at få mest muligt ud af de to skærme holder et re-designet hængsel, enheden åben i Flex View, så så du kan arbejde og lege uden at skulle sidde med telefonen i hånden. Den står selv. Åbn din razr og brug split screen-funktionen med flere åbne apps. Se en video, og send en sms til din ven, mens du laver aftensmad, eller brug funktionen som et stativ til at tage smukke selfies, gruppebilleder eller videoopkald, helt håndfrit. Du kan sågar bruge Quick View-skærmen som vækkeur, hvis du lader den stå åben på natbordet ved siden af sengen.

Flagskibskameraer i en flip-telefon

Hvad kameraet angår, får du det mest avancerede kamera nogensinde i en flip-telefon 1, og den høje opløsning er kun toppen af isbjerget. Hovedkamerasensoren på 50 MP kan prale af store 2,0 μm Ultra Pixels, hvilket giver 4x bedre lysfølsomhed for skarpere, mere levende billeder. Prøv at optage med 32x flere fokuspixels ved hjælp af Instant All-Pixel Focus for hurtigere og mere præcis ydeevne i enhver belysning. Hovedsensoren leveres også med OIS for at eliminere uønskede rystelser og leverer krystalklare fotos og videoer.

Se også:  Redmi Note 11 Pro [TEST]: Prisstærk powermobil

Der er 13MP ultrawide kamera på bagsiden sammen makro sensoren giver dig mulighed for at fange selv små detaljer og bringer dig 3,5x tættere på dit motiv end et standardobjektiv.

Optag betagende videoer i over en milliard farvenuancer, der opfylder strenge HDR10+-standarder for farvenøjagtighed, farveområde, lysstyrke og kontrast. Eller optag videoer i filmkvalitet direkte på din telefon med 8K-videooptagelse, og få en opløsning på over 33 millioner pixels, den højest mulige på en smartphone i dag.

Med den store Quick View-skærm kan du bruge alle disse kameraer til at tage selfies. Har du brug for en større skærm, skal du åbne din telefon og bruge 32 MP-kameraet – det frontvendte kamera med højeste opløsning i en flip-telefon – til selfies og videoopkald.

Kræfter til en hel dag

Motorola har udstyret den nye razr med den mest avancerede Snapdragon®-mobilplatform i en flip-telefon. Snapdragon 8+ Gen 1 er Qualcomms hurtigste og mest kraftfulde processor til dato, hvilket får din telefon til at køre helt problemfrit og forbedrer kernefunktioner, mens du sparer på batteriet. Den kraftfulde platform muliggør hurtigere 5G-forbindelser, Snapdragon Elite Gaming-funktioner og kameraer i professionel kvalitet. Du vil opleve nye funktioner, der booster din effektivitet, såsom avanceret AI og lynhurtige opdateringshastigheder.

Se også:  Apple iPhone 14 Plus [TEST]: En halv tomme for en tusse

For at sikre, at du kan blive ved med at nyde de mange muligheder, er enheden udstyret med et langtidsholdbart batteri, der er 1,25x større end den forrige generation, og 2x hurtigere opladning med 30W TurboPower ™, der giver flere timers strøm på kun få minutters opladning.

Rumlig lyd i alle indstillinger

Den rumlige lyd fra Dolby Atmos giver en fordybende underholdningsoplevelse. Uanset om den nydes gennem telefonens to store stereohøjttalere eller hovedtelefoner, får du forbedret bas, vokal og klarhed på tværs af alt dit yndlingsindhold i Dolby Atmos. Til optagelser og taleopkald vil du nyde godt af den første triple array mic3 på en foldbar telefon, som sikrer sømløs, ensartet og klar lyd.

Slip din telefon løs på en stor skærm

Motorola razr 2022 er fuldt kompatibel med Ready For-funktionerne – Quick View-displayet og det nye hængseldesign gør det endnu nemmere at forløse enhedens potentiale uden at skulle åbne din telefon. Brug for eksempel razr som en trådløs mus eller trackpad, mens du flytter mobilspil over på den store skærm, eller fold razr i Tripod View-indstillingen og brug telefonen som webkamera.

motorola razr 2022 kan allerede nu forudbestilles til en vejledende pris på 8.199 kroner. Officiel salgsstart er den 11. november.


TAGS
foldbar
Motorola
RAZR
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S