Home » Stationær computer » Den næste generation af mediecentrer er her
Den næste generation af mediecentrer er her

Den næste generation af mediecentrer er her

Share

De nye Fusion-processorer fra AMD vil betyde lidt af en revolution for de små mediecentrer, som nu får langt større kræfter

Det var ikke blot Intels Sandy Bridge-processorer, der så dagens lys på årets CES-messe. Også AMD’s Fusion-apu’er (sammensmeltning af cpu og gpu) blev lanceret.

De giver langt bedre ydelse på video- og grafikfronten samt et lavere strømforbrug end tidligere processormodeller. Derfor er de særdeles velegnede til mediecentrer, som tidligere har måttet nøjes med Atom-processorer for at holde en rimelig balance mellem ydelse og strømforbrug.

Producenterne har da heller ikke været sløve til at smide nye apparater på markedet, som integrerer de nye processorer. Et glimrende eksempel er de nye mediecentrer fra Zotac, som vi tidligere har omtalt på grund af deres imponerende specifikationer og lækre design.

En ny AMD-baseret model er klar. Zotac AD03 har dobbeltkernet Fusion-apu på 1,6GHz samt kraftigt Radeon HD 6310-grafikkort, blu-ray-drev, usb 3.0 og mange andre stærke features.

Samtidig med denne lancerer Zotac en Intel-baseret model med den nye dobbeltkernede Atom D525-processor på 1,8 GHz fra Intel. Bortset fra at grafikkortet her er fra Nvidia, og der understøttes 3D, får du stort set de samme egenskaber som i AD03. Designet er ligeledes det samme.

Desværre får vi ingen oplysninger om hverken pris eller lanceringsdato.


TAGS
Fusion
medie-pc
Mediecenter
Zotac

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S