Home » Hardware » Udfordrende job eller klodset? Denne mobil kan tåle det hele
Udfordrende job eller klodset? Denne mobil kan tåle det hele

Udfordrende job eller klodset? Denne mobil kan tåle det hele

Share

Nokia XR20 er den nye supermands-mobil, der kan tåle gloende hede og fald på næsten to meter. Den er også garanteret opdateringer frem til 2024

Har du et udfordrende job eller særlige, personlige behov, så er Nokias nye XR20 måske løsningen. XR20 leveres i egen beskyttende case, håndterer temperaturudsving på 77 grader og et fald på 1,8 meter.

Den bomstærke smartphone på 248 g er også tænkt som et alternativ til konstant at skulle anskaffe sig ny elektronik, forklarer daglig leder hos HMD Global i norden, Claus Dahl. HMD Global står bag lancering af Nokia-telefoner.

”Vi har udviklet Nokia XR20 til at være ekstremt kosteffektiv og til at sikre, at folk kan bruge deres smartphones længere. Den gennemsnitlige smartphonebruger ødelægger sin smartphone inden for de første 10 uger, efter de har købt den, og ekstraomkostningerne ved covers, forsikringer og reparationer kan hurtigt løbe op eller føre til alt for tidlig udskiftning af enheden,” forklarer Claus Dahl.

Se også:  Nyt alvorligt sikkerhedshul kan lamme din mobiltelefon – og du kan ikke fjerne truslen
Kan tåle en time under vand

XR20 med Snapdragon 480 5G tåler temperaturer fra +55 grader til -22 grader. Den kan således både bruges i Madrids bagende sol og på Norges snefyldte fjelde.

Den har fået en MIL-STD-810H-certificering fra det amerikanske forsvar. På papiret betyder det, at Nokia XR20 kan tåle at blive tabt fra 1,5 meters højde og holde til at være i vand i 30 minutter. Test hos Nokia viser dog, at Nokia XR20 kan tåle op til de nævnte 1,8 meter og at ligge under vand i en time.

Skærmen på 6,67” er dækket af Gorilla Glass Victus, hvilket ifølge Nokia er fire gange mere modstandsdygtigt over for ridser end traditionelle, hårdføre skærme. Er uheldet ude, giver HMD Global et års garanti på skærmen og en skærmudskiftning, hvis skærmen går i stykker.

Se også:  Xiaomi 11T Pro [TEST]: Ekstremt hurtig opladning
Garanteret frem til Android 14

På flere måder har HMD Global gjort Nokia XR20 fremtidssikret. Købere er garanteret sikkerhedsopdateringer og tre års nye Android-versioner frem til Android 14.

Nokia XR20 understøtter Wi-Fi 6 fra den nye generation af Wi-Fi 6-routere. Batteriet holder i op til to dage. Oplader følger ikke med for at sænke mængden af elektronisk skrot, men kan tilkøbes hos Nokia. Ellers kan du bruge mobilens 15 W trådløse opladning.

Nokia XR20 kommer i farverne Ultra Blue og Granite Grey. Konfigurationerne er 4 GB ram/64 GB lager eller 6 GB ram/128 GB lager til en vejledende pris på henholdsvis 3899 kroner og 4299 kroner.

Nokia XR20 kan købes i Norden fra den første uge af august.


TAGS
Android
hårdfør
Mobiltelefon
Nokia
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S