Home » Promotion » Den billigste outsourcing i Europa
Den billigste outsourcing i Europa

Den billigste outsourcing i Europa

Share

 Annonce 

Går du og overvejer outsourcing som en IT-løsning i din virksomhed? Med den rette samarbejdspartner er der rigtig gode penge at spare. Vælger du at outsource med Teamcubate, kan du spare op til 50% eller mere på din IT-afdeling. Du finder også tilsvarende priser inden for bogføring, revision og kundeservice. Læs videre og find ud af, hvad Teamcubate kan gøre for dig og din virksomhed.

Det er svært at være iværksætter i Danmark. Når du stifter virksomhed, så er der så mange løse ender, du skal have til at gå op, og jo mere du vækster og udvider virksomheden, jo flere bekymringer melder sig på banen. Har I penge nok til en hel IT-afdeling? Hvad med revision? Kan vi få det til at løbe rundt i slutningen af måneden.

Som iværksætter ved du også, at der altid findes en måde at gøre det lettere og billigere på. Altid. Du kan derfor outsource med Teamcubate og finde en langt billigere løsning på dine IT- og revisionsopgaver, end du har mulighed for i Danmark. Du kan spare op imod 50% eller mere ved at udlicitere og outsource dine IT-behov med Teamcubate, og det giver dig mulighed for at vækste i dit tempo og bevare det sunde overskud.

Find det rette team med Teamcubate. Foto: Pixabay

Halv pris et par timer fra København

Teamcubate er en dansk virksomhed med base i Serbiens hovedstad, Beograd. Deres mission er at hjælpe danske virksomheder med at outsource arbejde inden for IT, kodning og programmering, revision og bogholderi og kundeservice. Disse opgaver kan være dyre at besætte til de danske markedspriser, men Serbien tilbyder et helt andet prisleje, hvor alle danske virksomheder kan være med.

Og så ligger det bare et par timers flyvning fra Københavns Lufthavn. Det er til at føle på. Når vi tænker på outsourcing, så tænker vi måske straks på Vietnam eller Filippinerne. Så langt behøver vi slet ikke at tage væk for at spare penge, og Beograd og Serbien er derfor en oplagt destination for dig, der ønsker at udvide virksomheden og spare penge i processen.

Gennem et par år har Teamcubate specialiseret sig som en salgs matchmaker mellem medarbejdere og virksomheder. De ønsker at rekruttere mennesker med styr på kompetencer til de virksomheder, der har behov for dem. Alle er interesserede i at finde det rigtige match fra start, så rekrutteringsprocessen er en vigtig del af arbejdet.

Besøg dem i Beograd

For Teamcubates kunder er det ikke altid prisen, der får lov at bestemme, om de skal outsource eller ej. Ofte har det været, fordi der simpelthen er mangel på kvalificeret arbejdskraft i Danmark. Uddannelsesniveauet i Serbien har udviklet sig så højt, at de kan være med på alt inden for IT og revision. Hvis du har svært ved at finde folk med de rette kompetencer i Danmark, så er det værd at kaste dit blik mod Serbien.

Og her kan Teamcubate hjælpe dig med at finde folk. Overvejer du at outsource, er du altid velkommen til at give Teamcubate et besøg. Så arrangerer de alt fra hotel til fly, og du får mulighed for at hilse på den fremtidige medarbejdere. Hos Teamcubate ønsker de, at jeres virksomhed har så meget direkte kontakt med medarbejderen som muligt, da det giver langt de bedste resultater for alle.

Siden starten af 00’erne har Serbien udviklet sig fra at være en krigszone til en kulturel og blomstrende oplevelse. Det gælder ikke bare for turister men også tilflyttere. Landets høje uddannelsesniveau sørger for, at deres arbejdsstyrke følger med resten af Europa, særligt inden for IT-branchen, hvor serberne rangerer højt.

Ring for at høre nærmere om, hvad de kan gøre for dig. Foto: Pixabay

Det sker hos Teamcubate

Teamcubate sørger for alt, hvad der har med rekruttering at gøre. Det gør de helt gratis. Når det helt rigtige match er fundet, så bliver en lille del af det beløb, som du betaler, brugt til fremtidig rekruttering. På den måde kan de få det til at løbe rundt. De billige priser gør det muligt for dem, og fordi det er så billigt i forhold til danske priser, er det ikke noget, du mærker i prisen. Med Teamcubate og Beograd har du allerede sparet en masse penge fra start.

Hos Teamcubate tror de på fuld gennemsigtighed. Det betyder, at du følger processen fra start til slut, så du kan se, hvordan rekrutteringsmaskineriet fungerer. For at samarbejdet mellem medarbejder og virksomhed kan blomstre, så får jeres virksomhed den fulde kontrol over medarbejderen efter en rekruttering. De vil stadig være tilknyttet Teamcubate, men I har den direkte kontakt til dem og deres arbejdsopgaver.

Hvis du søger andet end fuldtidsansatte, så er det også muligt at hyre folk freelance via Teamcubate. Det kan være I har et tidsbegrænset projekt, som I mangler folk til, måske skal I have udviklet en app eller lignende, og så kan det være en fordel med freelance-ansatte, I kan give slip på efter endt projekt. Her hjælper Teamcubate gerne til med at finde den rette, og de sørger for det besværlige papirarbejde, så jeres fokus fortsat kan ligge på kerneopgaverne i jeres virksomhed.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S