Home » Bærbar computer » Den billigste Microsoft-pc
Den billigste Microsoft-pc

Den billigste Microsoft-pc

Share

Den nyeste variant af Surface er en trendsætter, men pebret i prisen

Microsofts Surface-maskinerne har på mange måder sat standarden for, hvordan en 2 i 1-maskine skal se ud og bygges. Den er indbydende og bygget med kvalitet for øje. Endvidere er denne Surface 3 kommet noget ned i pris i forhold til Surface Pro 3, der er ret bekostelige. Nyheden er dog ikke decideret billig. For bemærk, at versionen med 2 GB ram og 64 GB lagerplads, som vi tester her, koster 4699 kroner, men vel at mærke uden tastatur.

Vores benchmark-test viser anstændige hastighedsresultater. Selv om den ikke kan hamle op med testens hurtigste maskiner, er der alligevel nok råstyrke i den lille pc til at klare video, internetsurfing, lettere arbejdsopgaver og alt det, man som almindelig bruger plejer at anvende en pc til.

Se også:  Microsoft investerer massivt i Danmark: Etablerer grøn datacenterregion

Den nye Surface er ultralet, tynd og ret kvik. Tastaturet tilkøbes, og det findes i flere farver.

Den tilgængelige mængde ram sætter sine begrænsninger for, hvor meget der kan multitaskes, men der skal alligevel en del til at få maskinen i knæ. Mens maskinkræfterne således ikke matcher forgængeren Surface Pro 3, er batterilevetiden noget bedre. Selvom du ser video og arbejder intensivt, kan du forvente 10 timer på en opladning.

Som i forgængeren får du et magnesiumdesign med den såkaldte Kickstand, så pc’en kan stå oprejst. Her dog kun i tre forskellige vinkler.
Med fuld Windows 8.1 og Office installeret sætter softwaren ingen begrænsninger for det daglige arbejde. Gaming og avancerede grafikopgaver kan du til gengæld godt glemme at foretage på den. Her vil det være Surface Pro 3, du skal have fat i.

Se også:  TDC og Microsoft i samarbejde om hybride arbejdspladser

Vægten er ultralav med sine 622 gram, og skærmen er god med full HD-opløsning. Men den er også blot 10,8” stor, hvilket gør den mindre egnet som en fuldblods erstatning for en ægte bærbar. På det punkt er du bedre tjent med Acer, der i øvrigt koster det samme, men har tastatur samt bedre ydelse og funktioner.

Det ændrer ikke ved, at den nye Surface er en solid og meget lækker 2 i 1-maskine, men også lidt for kostbar, når den nu ikke fuldt ud kan fungere som en erstatning for en god bærbar pc. Men det hjælper meget, at en fuld Office 365 Personal (værdi 500 kroner) følger med.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Datatid TechLife mener:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Microsoft Surface 3
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
2 i 1
Bærbar computer
Microsoft

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S