Home » Gratis software » De bedste gratis programmer – 39 stykker super-software til din pc
De bedste gratis programmer – 39 stykker super-software til din pc

De bedste gratis programmer – 39 stykker super-software til din pc

Share
Gaming
11 Valve Steam

Valves butik er karakteriseret ved hyppig handel, et omfattende indiebibliotek og et præsentationsprogram, der sætter dig i gang med nye spil, før de er blevet offi-cielt lanceret. Men det er de små ekstragevinster såsom det levende miljø, Steam-overlay og Steam Workshop, der for alvor er tiltrækkende.

Steam har virkelig ændret gaming på pc’en. Hvis du holder øje med butikken, kan du få regelmæssige gratis weekender med populære spil, der giver dig ubegrænset adgang i et begrænset tidsrum.
http://steampowered.com

12 EA Origin

Steams udgivelsesaftaler omfatter ikke enhver producent af AAA-spil, og hvis du vil have fingre i EA’s bibliotek, er du nødt til at bruge Origin. Uanset hvad du mener om denne gamigmonolits adfærd, er Origin en praktisk måde at håndtere din gaming på og komme i gang med multiplayerspil.

Kig i sektionen “On the House”, og find et vekslende udvalg af gratis sager, som du kan føje til dit bibliotek for evigt, og udnyt prøveversionerne, der giver tidsbegrænset adgang til hotte nye spil.
www.origin.com

13 GOG Galaxy

Hvis du er mere interesseret i den gammeldags ende af gamingspektret, kan du opsøge GOG’s udvalg af pc-klassikere, der er tunet til moderne pc’er, og enkelte nye lanceringer. Priserne er rimelige, og det er næsten altid værd at aflægge et besøg.

Galaxy er GOG’s desktopklient, der gør det nemt og hurtigt at finde og installere dine foretrukne DRM-fri spil. Hvis du sympatiserer med GOG’s filosofi og for alvor elsker gamle spil, bør du overveje Galaxy.
www.gog.com/galaxy

Gratis software
Sikkerhed & beskyttelse
14 Softwarefjernelse: PC Decrapifier

Uanset om du renser en ny pc for bloatware eller trimmer en eksisterende maskine for det, du ikke har brug for, klarer PC Decrapifier opgaven hurtigt og nemt.

Ingen anden pakke er så velinformeret om den rædsomme software, som producenterne så betænksomt inkluderer, og om, hvor sikkert det er at bruge den.

Du kommer ikke til at bruge pakken ret tit, men det er afgjort en af de porterbare applikationer, man skal have med på sit USB-værktøjsdrev.
www.pcdecrapifier.com

Gratis software

PC Decrapifier fjerner affald fra din pc. Oplagt til nye pc’er.

15 Systemoprydning: CCleaner

Windows kan minde om en discount-vicevært. Bevares, systemet ser godt ud: Det bugner af værktøjer, og det lover at skrubbe styresystemet rent, men det tager sagerne lovlig afslappet.

Se også:  Lenovo Legion 7i [TEST]: Diskret gamingbærbar gemmer på vildskab

Det går ikke så langt, som det kunne, og det efterlader ofte snavs i kanterne. Man skal bruge noget tungere til at fjerne resterne. Det kan CCleaner, der kan fjerne ragelse fra registreringsdatabasen, filer, som er efterladt efter afinstallation, og meget mere.
www.piriform.com

16 VPN: Tunnelbear

Der findes mange gratis VPN’er, men man bør aldrig undervurdere betydningen af tillid, når det gælder noget, der angiveligt skal beskytte ens webtrafik. Man skal vide, at man er i sikkerhed og ikke er ved at kanalisere hele sin bitstream igennem en kriminel server.

Gode, gamle TunnelBear kan man stole på, og softwaren er helt ukompliceret – den virker simpelthen. Den er hurtig, den er pålidelig, og en gratis månedlig båndbredde burde være nok til alle dine sikre transaktioner.
www.tunnelbear.com

17 Kaspersky: Free

Uanset hvordan man vender og drejer det, og uanset hvor forsigtig man er, kan man ikke slippe godt fra ikke at have antivirus installeret. Hvis du vil have noget gratis, skal du vælge noget, der ikke sænker hastigheden på systemet unødigt, leverer et minimum af meddelelser, og som har en fornuftig engine i ryggen.

Kaspersky Labs har en gratis udgave af deres sikkerhedsprogram ved navn Kaspersky Free, der giver dig basal beskyttelse mod de grundlæggende onlinetrusler. Du kan naturligvis købe dig til flere funktioner.
https://www.kaspersky.dk/free-antivirus

18 Antimalware: Malwarebytes Free

Det er ikke store sager, Malwarebytes’ gratis udgave kan levere: Den er ikke forebyggende, den leder ikke en væk fra nettets mere dunkle hjørner, og den kan ikke gøre noget ved zeroday-trusler, medmindre man får pungen op af lommen.

Til gengæld gør den nøjagtig, hvad man har brug for: Kør den, så snart du frygter at være blevet offer for en væmmelig malwaretrussel, og så myrder softwaren den plagsomme infektion, indtil den er stendød.
www.malwarebytes.com

19 Kodeordsmanager: Dashlane

Hvis du aldrig har brugt det samme kodeord på flere sites, hører du til mindretallet. Og hvis du selv har fundet på dit kodeord, er det sandsynligvis på en eller anden måde usikkert.

Se også:  Guide: Sådan bruger du emojier i Windows 10

Hvis man bruger Dashlane, undgår man menneskehjernens fejl. Husk et master-kodeord, så behøver du aldrig selv kende til de komplekse kodeord, som denne software automatisk genererer og skriver ind i webformularer på dine vegne. Selv Dashlane kender dem ikke.
www.dashlane.com

20 Filfjernelse: Eraser

Du ved sandsynligvis, at sletning af en fil faktisk ikke sletter den rigtigt. Dens data forsvinder ikke, før dens lille hjørne af drevplads bliver genbrugt. Og selv da kan der stadig være spor af den, som kræver speciel fjernelse.

Eraser sørger for, at de filer, som du vil have godt og grundigt fjernet, bliver helt tilintetgjort. Det foregår ved hjælp af specielt udvalgte bytemønstre, der fjerner alle digitale spor efter disse filer.
http://eraser.heidi.ie

Gratis software

Vil du sikre dig, at slettede filer for alvor er væk? Så skal du prøve Eraser.

21 Systembeskytttelse: Unchecky

Den mest udbredte årsag til malware-infektion er sandsynligvis manglende opmærksomhed – man klikker sig igennem en umiddelbart uskyldig installation og overser en side, der tilbyder at installere en “glimrende” værktøjsbjælke.

Her kommer Unchecky til hjælp. Softwaren fravælger de tvivlsomme tjekbokse og giver en meddelelse, hvis man er ved at acceptere et tilbud af tvivlsom værdi.
http://unchecky.com

22 Filgendannelse: Recuva

Uanset om du er kommet til at slette en fil, har formateret et drev eller er kommet ud for et grimt nedbrud, kan Recuva gøre et godt forsøg på at skaffe dine data tilbage i hel stand.

Softwaren er ikke ufejlbarlig, men hvis du har tid (og din harddisk ikke er tæt på pensionen) kan du lade den køre en dyb scanning. Sandsynligheden taler for, at du kommer til at se resultater. Du kan også lade softwaren foretage en sikkerhedsoverskrivning, hvis du ønsker det.
www.piriform.com

23 Backup: EaseUS Todo Backup Free

Selektiv, automatisk og nem. EaseUS’ bud på backup er formentlig det fornuftigste, vi har set. Man kan blot indsætte et eksternt drev (eller pege det mod en NAS).

Softwaren laver nu trinvis backup af udvalgte mapper (dem kan den selv vælge), uden at du skal gøre mere. Hvis du ønsker mere specifik backup, er fremgangsmåden også her utrolig nem.
www.easeus.com

TAGS
apps
gratis software
pc

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S