Home » Samfund » Den afgørende genstart
Den afgørende genstart

Den afgørende genstart

Share

Svigter hjertet er den eneste redning ofte en hurtig genstart. Det klarer Heartsine PDU400, som er verdens første hjertestarter til private hjem

Selvom mange computernørder vil være uenige, er det få elektronik-produkter, der ligefrem kan være livsvigtige. Hjertestarteren fra HeartSine er dog en af dem.

PDU400 er verdens første hjertestarter rettet mod private hjem. Den er udviklet af Heartsine i USA, som er blandt verdens førende eksperter inden for hjertestartere og godkendt efter de meget skrappe europæiske CE-krav til klinisk hospitalsudstyr.

I tilfælde af pludseligt hjertestop, hvor hjertet uden varsel holder op med at pumpe effektivt på grund af et svigt i hjertets elektriske system, kan en hjertestarter som HeartSine PDU400 være den eneste redning. Hjertestarteren leverer et elektrisk stød til hjertet for at genskabe den normale rytme.

Se også:  Sådan bruger du coronapasset

Med sin lille størrelse og brugervenlige konstruktion er den nem og hurtig at anvende. En dansk stemmeinstruktion leder dig igennem hele proceduren, og apparatet sørger selv for at analysere hjertefunktionen via ekstrem præcis EKG-måling, så der kun gives stød, hvis det er nødvendigt. Det er således umuligt at fejlbetjene Heartsine PDU400, som derfor er helt ufarlig i brug.

Scanpartner, som distribuerer hjertestarteren herhjemme, opfordrer dog til, at man tager et førstehjælpskursus i brug af hjertestartere, så man er helt forberedt, hvis nødsituationen opstår. Sådanne kurser fås eksempelvis hos Beredskabsforbundet og Røde Kors.

Heartsine PDU400 er til salg hos COOP til en pris af 6.995 kroner. Hjertestarteren kommer med 5 års fabriksgaranti. Efter fem år ombyttes den mod betaling på 2.500 kroner til et apparat med friskt batteri og nye elektroder.

Se også:  Oclean X Pro Elite [TEST]: Techsmart tandbørste giver bedre bisser

TAGS
HeartSine
hjertefejl
Hjertestarter
sundhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S