Home » Wearable » Deltaco Streetz Smart Health Watch [TEST]: Fint fitness-ur til billige penge
Deltaco Streetz Smart Health Watch [TEST]: Fint fitness-ur til billige penge

Deltaco Streetz Smart Health Watch [TEST]: Fint fitness-ur til billige penge

Share

Streetz-navnet siger nok meget klart, hvilken (yngre) målgruppe dette Smart Health Watch har. Der medfølger fem farvede etuier, så du nemt kan skifte farve ved at glide det af remmen og isætte den lille urskive

Selve remmen er ret speciel, da den selv snor sig om din arm – og faktisk sidder ret godt fast. Når den tilhørende app (på engelsk) er downloadet, var smart-uret lynhurtigt fundet på vores iPhone, og opsætningen var enkel og problemfri. Uret understøtter iOS og Android. Bruger du enheden med en iPhone, kan du også forbinde appen og dine data med Apple Health.

Appen er enkelt opbygget og giver på den første skærm mulighed for at se, hvor langt du har gået via det indbyggede pedometer i uret. Hvis du sover med uret, kan du også se dine søvnmønstre, og du kan indstille uret til at vibrere, når du får opkald, beskeder m.m. Du kan endda også bruge uret som udløser til telefonens kamera eller få besked, hvis ur og telefon kommer for langt fra hinanden. Navigation på uret foregår ved at dobbelttrykke på uret, hvorefter du får tid/dato og opladetilstand.

Se også:  Sådan bruger du coronapasset

Trykker du igen får du antal skridt, forbrændte kalorier m.m. Standby-tiden er op til 7 dage, og enheden kan lades helt op via USB på blot en time. Smart-uret er IPX4-certificeret, hvilket betyder, at det kan overleve regnvejr, men altså ikke en svømmetur i poolen. Uret er ret stort, men til den yngre målgruppe og især til prisen, får du utroligt mange funktioner samt en app, der er nem at finde rundt i – hvis man kan engelsk.


Deltaco Streetz Smart Health Watch
4

Sammenfatning

299 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
helsegaget
sundhed
Ur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S