Deltaco GAM-020 [TEST]: Billig gamingmus gør det godt

Deltaco GAM-020 [TEST]: Billig gamingmus gør det godt

Share

Deltaco GAM-020 er eksemplet på, at en velfungerende gamingmus ikke nødvendigvis behøver at koste flere hundrede kroner. Der er faktisk tale om en – specielt til prisen – ganske glimrende 6-knappers USB-kablet mus, der sagtens kan dække manges behov

Musen henvender sig til såvel højre som venstrehåndede, størrelsen er forholdsvis stor med en langstrakt form, og kablet er med 1,5 meter ikke blandt de længste, men det går. Ergonomisk føles musen ganske god, og den kan anvendes med såvel palm- og claw-greb, det er hvilepositionen for ringfingeren, og måske ikke den mest optimale vi har oplevet.

Musen er mestendels skabt i plastik, men har dog en metalbund, udtrykket er bevidst industriel, det viser sig også, at musen er designet til at ligne en autobot, der har transformeret til en computermus. I brug fungerer musen ganske udmærket, den er dog ikke den bedste på markedet, hvis man spiller hurtigtbevægende fps-spil, da reaktionstiden ikke er helt på top med de bedste. Pollinghastigheden er da også beskedne 125 Hz.

Se også:  Microsoft IntelliMouse Classic [TEST]: Intelligent mus med klassiske rødder

Musetasterne føles til gengæld behagelige at bruge, de har en blød overflade og har et glimrende og stabilt klik, der virker hver gang og er tydeligt aflæselig. Til prisen får man ikke en masse software, til gengæld klarer musen sig med de standard drivere, der findes i Windows og Mac OS X.

Der er indbygget orange lys, dette kan ikke ændres, til gengæld blinker lyset hurtigere desto hurtigere dpi-indstilling, der vælges. Her kan der vælges mellem fire indstillinger med 3200 dpi som den højeste indstilling, det er langt fra de værdier, som topmus tilbyder, men i realiteten er det langt nok til de fleste brugere.

Se også:  Acer Predator Cestus 500 [TEST]: Vellykket gaming-mus til god pris

Det er mest brugere, der anvender meget højopløste skærme, der måske kunne tænke sig lidt højere værdier. Som sagt er den en fin computermus, til prisen får man faktisk en hel del for pengene, og det er typisk muligt at finde til endnu lavere pris end angivet her.

Til gengæld skal man tage med i betragtning, at musetasterne er angivet til at have en levetid på 3 millioner klik, det er stadig mange, men langt lavere end ved topmus.

Deltaco GAM-020

Sammenfatning

Pris: 149 kroner

3.5
Del denne