Home » Bærbar computer » Dells Ubuntu-laptop nu i Danmark
Dells Ubuntu-laptop nu i Danmark

Dells Ubuntu-laptop nu i Danmark

Share

Dell XPS 13 Developer Edition er en kraftig bærbar udstyret med Ubuntu som styresystem, og specifikt rettet mod software-udviklere

I slutningen af november blev projekt Sputnik præsenteret – et seks måneder langt projekt omhandlende en bærbar der er skræddersyet til udvikleres behov. Den bærbare, Dell XPS 13 Developer Edition, er nu en realitet takket være en stor mængde input fra det det store udvikler community i forhold til, hvad sådan en bærbar skal kunne.

Ideerne blev samlet via Dell IdeaStorm, Dell TechCenter-fora, blogs og Twitter, og den Ubuntu-baserede Dell XPS 13 er nu tilgængelig i Danmark.

Dell XPS 13 Developer Edition er udstyret med i7 CPU, 8GB ram, 256 GB SSD og 1080p Fuld HD-skærm. Ud over at den nye XPS 13 kører Ubuntu 12.04 LTS, er der på softwaresiden adgang til ”Profile Tool” og ”Cloud Launcher”.

Se også:  Nu kan du omdanne din iPad til en Windows-maskine

Profile Tool er et bibliotek af community skabte profiler på github, såsom Ruby og Android, hvor det er simpelt at oprette et udviklermiljø, hvad enten det er i Android, JavaScript eller andet. Cloud Launcher gør det muligt at lave ”mikroskyer” på din bærbare, som kan simulere et skalerbart miljø, der direkte kan installeres i skyen. I dag indeholder Cloud Launcher Linux containere til at skitsere dit udviklingsmiljø på computeren og anvender Juju til at føre miljøet i clouden. Cloud launcheren på Github gør det muligt for en community-udvidelse med brug af flere teknologier og tilgange.

Dell XPS 13 Developer Edition fås fra 7.890 kroner plus moms hos Dell.

Se også:  Red Hat vil forbedre automation i den hybride cloud

TAGS
Dell
linux
Ubuntu
xps

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S