Home » Skærm » Dell P2719HC [TEST]: Gennemført kvalitet til prisen
Dell P2719HC [TEST]: Gennemført kvalitet til prisen

Dell P2719HC [TEST]: Gennemført kvalitet til prisen

Share

Denne skærm fra Dell har lige præcis de fede detaljer, der løfter den op over pristilsvarende konkurrenter

Testens bedste køb ser ultraprofessionel ud på skrivebordet med sin smalle sorte ramme og solide fod, der ligner metal. Der er plastoverflade på foden, men den ser alligevel ret lækker ud. Resten af skærmen oser af kvalitet, og alt er lavet særdeles solidt.

Der er masser af gode indstillingsmuligheder på skærmen – ved hjælp af de obligatoriske knapper i bunden. Men vi hæfter os især ved forudindstillinger til film, gaming og så videre.

Det er der ikke noget usædvanligt ved, men her virker de ofte. Det gør de som regel på et tv, men vores erfaring gennem lang række test er, at du på pc-skærme ofte bliver nødt til at efterjustere disse indstillinger.

Gode standardindstillinger

Standardindstillingen står fint og skarpt, når der skal arbejdes med tekst. Her er den hverken bedre eller værre end på mange af de tilsvarende skærme i denne test. Billedet er fint og kontrasten over middel for prisklassen. Men kun en anelse bedre. Du skal have en tilsvarende skærm opstillet ved siden af, for reelt at se forskellen.

Se også:  Samsung lancerer ny smart-skærm med Office og Netflix indbygget

Med indstillingen ”Movie” opnår du glød og glans i billedet – samtidig med at der tones lidt ned for lyset, hvilket er særlig lækkert, når du streamer en film eller en serie.

I ”Gaming” øges kontrasten lidt, og skærmen står fint roligt, selv når det går mega hurtigt i et spil. Så selvom Dell ikke angiver nogen specifikation for responstid på skærmen, så kan den altså sagtens bruges til seriøse spil. Indstillingen ”Comfort View” giver et blødt skær og er nærmest ubrugelig. Den er tænkt til aftenbrug, men her vil vi foretrække, at du laver din egen indstilling. Brug ”Standard”, og skru lidt ned for lyset, så er den i hus.

Høj komfort

Komfortmæssigt er Dell på plads, da du både kan vippe og dreje skærmen, og som hos testvinderen fra Philips er der en kraftig fjeder, der sikrer, at det er ret let at justere skærmen i højden.

Se også:  Verdens måske mindste og letteste 13,3"-laptop

Ergonomien er bestemt godkendt. USB-tilslutningerne sidder på skærmens side, hvilket gør det let at komme til dem. Til permanent tilslutning af USB – som vi er mange, der bruger – er det flottere med tilslutning bagpå, så du ikke har kabler, der stikker ud fra siden af skærmen.

Dell P2719HC er en kvalitetsskærm, som tydeligt har kostet langt mere, end de små 2500 kroner, du kan få den til. Den er ikke helt ny på markedet. Det har sænket prisen lidt. Og det betyder, at du her får en semi-prof skærm til en meget skarp pris. P2719HC er kvalitet fra inderst til yderst, og det afspejles tydeligt i ydelsen.

Skærmen har stadig et stykke op til testvinderen, der har bedre kontrast og opløsning. Men ønsker du en skærm med et full HD-panel, hvor alt ellers spiller – og uden at tømme bankkontoen – får du virkelig god ydelse til prisen med Dell P2719HC.


Dell P2719HC
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3.5

Sammenfatning

Testholder mener:

Med Dell P2719HC får du god ydelse til prisen. Testens bedste køb er solidt bygget. Billedet er fint, og kontrasten over middel for prisklassen. En semi-prof skærm.

Specifikationer:

Producent:Dell
Navn:P2719HC
Skærmstørrelse: 27”
Opløsning: 1920 x 1080 px
Format: 16:9
Betragtningsvinkel: 178 /178
Lysstyrke: 300 cd/m2
Responstid: Ikke oplyst
Tilslutninger: DisplayPort, HDMI
Dimensioner (m. fod): 610 x 294 x 185 mm
Vægt (m. fod): 5,67 kg
Pris: 2465 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Dell
pc
pc-skærm
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S