Home » Bærbar computer » Dell XPS13 7390 [TEST]: Pålidelig og solid hybrid
Dell XPS13 7390 [TEST]: Pålidelig og solid hybrid

Dell XPS13 7390 [TEST]: Pålidelig og solid hybrid

Share

Man føler sig tryg ved denne konvertible computer, der ikke praler, men fungerer godt

Dells to i en-version af firmaets pålidelige XPS-laptop, 7390, sætter standarden for konvertibel laptopydelse. Den er ikke smart som HP Spectre x360 eller enestående som HP ZBook X2. Dette er en to i en-maskine til dem, der ønsker en god laptop og en god tablet i en og samme enhed.

XPS 13 har den samme Intel-processor som Spectre x360, og ydelsen svarer derfor stort set til HP’s slankere to i en-enhed. Denne XPS kan klare lidt gaming, og den kan håndtere rendering og videobehandling i mellemklassen. Den overtrumfer faktisk HP x360 en anelse på nogle områder, og det skyldes formentlig bedre køling, der forhindrer flaskehalse.

Skærmen er god i tablettilstand

Der er dog en del, som adskiller Dells maskine fra x360. Led-skærmen er lidt større end hos x360. Det er en 13,4”-led-skærm med en tilfredsstillende synsvinkel. Altså ikke meget diskret, men fremragende til at se film eller vise en præsentation.

Se også:  Dell UltraSharp 25 U2520D [TEST]: Smæk på farverne

Det er desværre ikke nogen 4K-skærm, men dens klare og næsten kantløse display leverer alligevel fremragende farver og føles god, når man bruger den i tablettilstand.Lydkvaliteten er god; konfigurationen med to højttalere giver en glimrende audiokvalitet.

Batteritiden er fin og ligger en anelse under Spectre x360 i vores test. Begge maskiner lider under, at deres Intel-cpu’er sluger lidt mere strøm end ældre modeller, men i det store og hele har begge laptops en fornuftig batteritid.

Læs hele gruppetesten her:

2-i-1-bærbare [TEST]: Hybride laptops med grænseløse specifikationer

Lager er XPS’ akilleshæl – dens interne NVMe-ssd på 512 GB er respektabelt, men det er halvt så meget som hos x360, og det påvirker valuta for pengene til en vis grad. XPS’ drev er også markant langsommere med omkring 30 procent ringere læsetider og 50 procent langsommere skrivning. Denne forskel behøver ikke at være så mærkbar, men enhver, der arbejder med større filer, vil formentlig foretrække x360.

Se også:  Dell OptiPlex7090 Ultra [TEST]: Skab din egen alt i en-computer

Der er god grund til at beundre denne maskine. Dens 360 graders hængsel føles robust, og vi elsker dens aluminiums- og kulstoffiberfinish. Den er ikke så smart som konkurrenten, men det behøver den heller ikke være; hvis man ikke går op i æstetik, skal en laptop ikke nødvendigvis være fancy, den skal blot være god.


TAGS
2-i-1'er
Dell
Hybrid laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S