Home » AOD Pro » Dell XPS 15 [TEST]: Drømmebærbar til businessmanden
Dell XPS 15 [TEST]: Drømmebærbar til businessmanden

Dell XPS 15 [TEST]: Drømmebærbar til businessmanden

Share

Dell XPS 15 er noget nær den perfekte Windows-bærbar. Veldesignet og fuld af power, men også med en pris, der gør den utilgængelig for de fleste

Man vil nødig gå ned på kræfter eller features, når det gælder den bærbare til jobbet, men på den anden side vil man heller ikke slæbe rundt på en stor kluntet maskine, hvis man kan undgå det.
Med denne XPS 15 rammer Dell en beundringsværdig balance mellem elegance, funktionalitet og power.

Strømlinet og lækker

De bærbare computere i XPS-serien var blandt de første, som stort set fik udryddet rammerne omkring skærmen. Den stil videreføres på fineste vis i den nye XPS 15.

Se også:  Guide: Sådan får du pc’en hurtigere i gang

Skærmen går næsten helt ud til kanterne, og det betyder, at du trods den relativt høje skærmstørrelse på 15,6″ får en ret kompakt maskine.

Det er ikke ligefrem en letvægter. XPS 15 vejer over 2 kilo. Men dens kræfter taget i betragtning er det faktisk slet ikke slemt.

Den er dejlig simpel og strømlinet i sit design, og det skyldes ikke mindst, at man har valgt den moderne “MacBook-tilgang” til portene.

Ud over lyd ind/ud og en kortlæser er der kun USB-C-porte. To af de tre er Thunderbolt 3, mens en af dem er USB 3.1 med strømforsyning og DisplayPort. Selvom portene har samme form, dækker de således over flere standarder. Skulle man savne gammeldags USB og HMDI, medfølger der en adapter, som giver dig USB-A 3.0 og HDMI v 2.0.

Se også:  Ekstrem notebook er toppen af en flodbølge Lenovo-nyheder
Gennemført kvalitet

Tastaturet er af klasse, man sjældent møder på en bærbar. Det er naturligvis forskelligt, hvordan man foretrækker sine taster, men efter vores smag har tastaturet en vandring, størrelse og respons, der er ideel.

Læg dertil en stor touchpad af fremragende kvalitet, et sæt højttalere, der spiller bedre end mange mellemklasse Bluetooth-højttalere, og ikke mindst en touchskærm, som står med eksemplarisk klarhed og farvegengivelse, og du har et arbejdssetup, som selv ikke en stor kontormaskine nødvendigvis kan hamle op med.

TAGS
Bærbar
Dell
xps

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S