Home » Bærbar computer » Dell XPS 15 L502X
Dell XPS 15 L502X

Dell XPS 15 L502X

Share

Er veludrustet maskine til rimelig pris. Del har skabt en bærbar med potentiale til at ramme bredt

Dell XPS 15 kom oprindelig på markedet for godt et års tid siden. Testudgaven er dog en nyere udgave, hvor såvel processorer og grafikkort er af nyere dato. Der er små afvigelser i testudgaven i forhold til de modeller, der sælges på Dells webside i dag, men det er heldigvis til forbrugernes fordel.

Her i denne prisklasse er hardwaren steget lidt i graderne. Denne Dell XPS 15 er ganske vist ikke med på den tynde bølge, men designet gør dog, at den virker lidt slankere, end den virkelig er. Det er en velbygget bærbar, der måske ikke virker så elegant, men snarere giver et stabilt indtryk.

Se også:  Lenovo Legion 5 Pro [TEST]: Diskret dræbermaskine

Cpu’en er en tokernet Intel Core i5-2410M på 2,30GHz. Her er der 8GB ddr3-ram, men grafikkortet, et GeForce GT525M, er faktisk en smule svagere, end hvad Medion P6631 anvender. Ud over at være meget stabilt bygget er Dell XPS kendetegnet ved at have et rigtig godt tastatur med god feedback, touchpad’en er også dejlig stor og frem for alt med god respons.

Skærmen, der også er af glaretypen, er også glimrende, dog igen med genskær. Andre gode ting er de smarte touchknapper bag tastaturet, der blandt andet giver direkte adgang til Windows Mobility Center. Lyden fra Wawes Maxxaudio og JBL-højttalerne er også rigtig god med fin transparens. I dagligdagen har denne bærbare godt med kræfter til almindelige og lidt mere krævende opgaver.

Se også:  Bærbare computere [STORTEST]: 6 lette bærbare til det mobile kontor

Harddisken er også rimelig adræt. Boottiden er her trods alt krøbet til 44,6 sekunder. Kombinationen af cpu og gpu sikrer en god ydelse, også i Photoshop. Samtidig med det er batterilevetiden ganske fornuftig. Kendetegnende for denne prisklasse har Dell XPS 15 foruden den bedre ydelse lidt flere features.


Dell XPS 15 L502X
  • Batterilevetid
  • Skærm
  • Ydelse
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Godt miks af ydelse, brugervenlig betjening og en rimelig pris, larmer heller ikke meget og bliver ikke den varmeste, ydelsen taget i betragtning. Der er mange features. Den repræsenterer klassen godt.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Dell
Laptop
xps

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S