Dell Precision 5520 [TEST]: Underspiller sin klasse elegant

Dell Precision 5520 [TEST]: Underspiller sin klasse elegant

Share

Denne Dell-maskine vil falde i god smag både derhjemme og på jobbet – og den har trykfølsom skærm

Dells bud på en bærbar med to diske er i den grad underspillet klasse og kan bedst beskrives som 007’s Aston Martin.
Selv på afstand kan du tydeligt se, at der er tale om en maskine i den bedre ende.

Det afslører den matterede titaniumfarvede overflade, der brydes af den sorte ramme hele vejen rundt. Når du lukker skærmen op, dukker der en karbonlignende struktur frem rundt om det enkle tastatur. Skærmen har en elegant, tynd sort ramme hele vejen rundt.

Processoren i Dell Precision 5520 er ikke fra skuffen med de allerhurtigste komponenter. Men alligevel: Det er en ganske kapabel Intel Core i5 af nyeste generation. Desuden leveres maskinen med en 256 GB ssd-disk og 1 TB harddisk – altså standardbestykningen på bærbare med dobbeltdisk. Her er den hverken værre eller bedre end konkurrenterne.

Se også:  7 stærke råd før du køber en let bærbar
Det bedste tastatur

Men Dell Precision 5520 leverer varen. Som testens eneste maskine har den trykfølsom skærm, som kan være ganske praktisk, når der lige skal trykkes på et link. Skift til tastaturet, og det lyser straks op med et dæmpet hvidt lys, så

kvalitetsindtrykket er fuldendt. Tastaturet er i øvrigt testens allerbedste. Det går meget let, men ikke så let, at du kommer til at taste forkert. Det har bare den der ubestemmelige, lækre feeling, som du kan mærke, straks fingeren rammer tasten. Det er noget, man sætter pris på.

Del denne