Home » Bærbar computer » Dell Latitude 7410 Chromebook [TEST]: Kvalitetsbærbar med Google ombord
Dell Latitude 7410 Chromebook [TEST]: Kvalitetsbærbar med Google ombord

Dell Latitude 7410 Chromebook [TEST]: Kvalitetsbærbar med Google ombord

Share

En Chromebook kan været et glimrende alternativ til en Windows-computer, hvis dine behov først og fremmest er webbaserede. Dell har skabt en model, der levere højt på både kvalitet og ydelse

Hvis dit arbejde primært foregår i skyen, er der ikke nødvendigvis nogen grund til at investere i en bærbar med enorme kræfter.

En Chromebook kan være en god løsning. Den er bundet op på Googles universet kører stort set alt i skyen.

Den kan derfor klarer sig med ret beskedne kræfter, desværre har der også været en tendens til, at producenten har sparet på alt det andet også, når de har sendt Chromebooks på markedet. Tastatur, skærm osv.

Det er ikke tilfældet med Dell Latitude 7410. Her han man skabt en Chromebook, der er gearet til seriøst arbejde.

Se også:  Microsofts nye computer viser Windows-verdenen fra den lette og prisvenlige side
Fornuftig kvalitet

Den 14″ store Full HD skærm er ganske udmærket, og det er tastatur og touchpad for så vidt også. Langt bedre end gennemsnittet på Chromebooks, dog er der stadig et pænt stykke op til kvaliteten på de bedre Dell-laptops. Tasterne er lidt til den kluntede side, men du kan gode holde ud at på dem skrive i timevis.

Kræfterne er ganske fine, især for en Chromebook. Computeren anvender en Core i5-processor i den strømbesparende U-klasse med indbygget UHD-grafik. Næppe noget der ville rykke meget i en Windows-pc, men på denne maskine, er det fuldt tilstrækkeligt til en helt smidig oplevelse. Det vigtigste er de 16 GB ram, den lynhurtige 256 GB m.2 PCIe MVNe SSD og muligheden for koble computeren på nettet via det nye Wi-Fi 6. Det er det der batter noget, når du arbejder med web-applikationer.

Se også:  ABook Ultimate A52-i7 [TEST]: Sværvægter til habitter med gamer-tilbøjeligheder
Ikke for alle

Og det ér ubetinget , at den har sin styrke. Du kan hente programmer ned via app-butikken, men du får ikke samme udvalg som på en Windows-pc eller en Mac. Foregår dit arbejde primært i Google- og Microsoft-programmer vil du næppe møde problemer, slet ikke hvis du er koblet på en Chrome Enterprise-løsning via din arbejdsplads, men arbejder du først og fremmest med eksempelvis Adobe-programmer, er sagen en anden.

Men alt dette har med styresystemet at gøre, og er et valg du må gøre forud for selve maskinen. Dell har gjort sit for at du får en god oplevelse, hvis du vælger en Chromebook. Især når prisen lige nu er reduceret til 8.829 kroner.


TAGS
Bærbar
Chromebook
Dell
Laptop

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S