Home » Bærbar computer » Dell Latitude 7390 [TEST]: Lækker computer der bare kan det hele
Dell Latitude 7390 [TEST]: Lækker computer der bare kan det hele

Dell Latitude 7390 [TEST]: Lækker computer der bare kan det hele

Share

Denne computer er en stjerne til både privat og forretningsbrug. Skærmen er i en klasse for sig

På overfladen ligner denne Dell Latitude 7390 en ren business-bærbar, der er lidt tyk i det – hvis man da kan kalde 12-18 mm for tyk. Overfladen er ret modstandsdygtig over for fedtede fingre, og den let gummiagtige struktur betyder, at computeren er let at holde i hænderne, uden at den glider – selv på varme dage med svedige håndflader. Samme overflade går igen, når du åbner skærmen. Gennemført!

Når du åbner for skærmen, er det tastaturet, der stjæler billedet. Det er nemlig lavet på en særlig lækker måde, så lyset gløder helt specielt under tasterne. Det er afdæmpet og luksuriøst at se på, men giver stadig fornødent lys, så du bedre kan se tas-terne. Tasterne kan naturligvis indstilles, så de kun lyser op, når du rører ved dem.

Stil den op til film

Den 13,3″ store skærm står strålende i farverne og er en lækkerbisken, når du ser en film. Og det skulle du tage at gøre, da skærmen kan vippes rundt og sammen med tastaturet stilles op som «telt».

Se også:  Udskift alt i ny modulær luksus-laptop

Latitude 7390 er af den konvertible type og har derfor også trykfølsom skærm. Skærmen står både skarpt og med masser af glans, men desværre også med en del refleksioner. Det er dog helt normalt, når kravet er, at der også skal være glansrige farver. Det er imidlertid til at leve med, men på kontoret vil vi foretrække den fine Lenovo-skærm. Det er ved gaming og filmkigning, at Dells skærm tager førsteprisen.

Under overfladen på denne fine comouter gemmer sig en Intel Core i7-processor af de bedre modeller. Og den er kvik. Uanset, hvad du sætter den til – overførsler, billedbehandling eller andet – foregår det i rask trav. Vores målinger er ikke så imponerende, men dykker man ned i tallene, kan vi se, at det er de manglende gamingmuskler, der trækker ned på den samlede performance. På de øvrige, mere business-rigtige parametre er der masser af hestekræfter at bruge løs af.

Se også:  Dell Latitude 7410 Chromebook [TEST]: Kvalitetsbærbar med Google ombord
Godt med hukommelse

Vi noterer også dejlige 16 GB hukommelse, så du kan have mange ”bolde” i luften på en gang, uden Latitude 7390 mister pusten. Og skulle du bruge den på jobbet koblet sammen med en stor skærm, så kan denne bærbare med fordel tilsluttes en dock. På den måde kan du nemlig med blot ét kabel få tilsluttet alt andet udstyr, herunder en større skærm.

På farten er Dell ret nem at have med, selvom vægten er lidt til den tunge side. Latitude 7390 vejer 1,42 kilo. Det er mere end HP’s testdeltager eller den bærbare fra Lenovo, som endda har en større skærm. Chassiset er til gengæld yderst stærkt, og de store hængsler til at vende skærmen rundt med skal nok holde i mange år (og de medvirker nok også til den lidt højere vægt).


Dell Latitude 7390
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlilghed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Testholdet mener:
Kombinationen af en konvertibel maskine og ægte business-træk gør Dell Latitude 7390 til en vinder. Du kan bruge computeren til både underholdning og seriøst arbejde – og hele pakken leveres i et lækkert og funktionelt design

Teknisk set:
Producent: Dell
Navn: Latitude 7390
Processor: Intel Core i7 8650-U
Ram: 16 GB
Harddisk: 256 GB SSD
Skærm: 13,3”
Opløsning: 1920 x 1080 px
Grafikkort: Intel onboard
Trykfølsom skærm: Ja
Styresystem: Windows 10 Pro
Dimensioner: 305 x 210 x 12,03-18,45 mm
Vægt med batteri: 1,42 kg
Pris: 15.573 kr.
PC Mark Pro*: 5176

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Dell
Laptop
Luksus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S