Home » Bærbar computer » Dell Latitude 12 7280 [TEST]: Mange muskler i et lille kabinet
Dell Latitude 12 7280 [TEST]: Mange muskler i et lille kabinet

Dell Latitude 12 7280 [TEST]: Mange muskler i et lille kabinet

Share

Testens dyreste og mindste løber også med guldet, men bør kun vælges, hvis du har brug for meget power

Det kan synes lidt unfair, at testens dyreste maskine også løber med prisen som testvinder. Og lad os slå fast med det samme, at du da også kun skal vælge denne Dell, hvis du har behov for meget høj ydelse. For den er næsten dobbelt så dyr, som de billigste maskiner i denne test.

Til den høje pris får du først og fremmest en gedigen kvalitetsfornemmelse. Det er ikke mindst den meget lækre overflade, som både syner og opleves indbydende. Den er også skridsikker, så den ligger godt i hånden, selv når du bærer rundt på computeren med fugtige hænder på en varm sommerdag.

Samme gode oplevelse får du, når du skriver. Hænderne hviler på et rart underlag, og tastaturet er desuden ret godt. Tasterne er lidt små, men deres form gør, at du ikke rammer forkert, og vandringen i tasterne er forbilledlig god. Touchpad’en kører også præcist, og det er let at ramme alt på den lille 13,3”-skærm. Skærmen er i øvrigt ikke trykfølsom, men det er er til at leve med, da touchpad og tastatur fungerer så godt, som de gør.

Se også:  Dell Alienware x14 [TEST]: Slank og stærk men støjer en del
Flotte farver

Skærmen har i øvrigt en meget lækker farvegengivelse, som betyder, at computeren egner sig til både billedbehandling og underholdning. Nap en film fra Netflix i god kvalitet, og du vil nyde de dybe farver og den fine kontrast. Detaljerne i de sorte områder er også mere end godkendt. Her er trods alt tale om en bærbar til businessbrug og mindre til underholdning.

Men underholdning og endda spil er ikke noget problem. Pc’en har nemlig den kvikke Core i7-processor fra Intel, som sikrer, at alt afvikles ret kvikt. Det gælder opstart af programmer, afvikling af spil, store filer osv. Det er her, du især mærker, hvorfor du skal give ekstra penge for at blive den lykkelige ejer af Latitude 12 7280.

Se også:  Den mest hårdføre computer du kan få fingrene i

Men som med al anden elektronik betaler du uforholdsmæssigt meget for at få lidt mere power og kvalitet. Så især hvis du har behov for en kompakt bærbar, som du kan tage med overalt og bruge hele dagen uden at gå ned på power, er denne Dell det sikre valg. Til gengæld får du så også en bærbar, hvor alt helt ned til den eksterne strømforsyning er lækkert designet og bygget.

Så kan vi bedre tilgive, at den er lidt tyk – for med 1,8 centimeter i højden kan den dårligt falder ind under kategorien ”ultratynd”. Til gengæld er vægten på blot 1,18 kilo bestemt godkendt. Her er tale om en maskine, som har behov for ekstra køling på grund af den kvikke processor, og det er noget, der fylder godt i en bærbar. Og vi kan da også notere, at selv når vi presser Dell, larmer den kun meget lidt.

Dell Latitude 7280
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Sammenfatning

Producent: Dell
Navn: Latitude 12 7280
Processor: Intel Core i7-7600U
Ram: 8 GB
Harddisk: 256 GB ssd
Skærm: 12,5”
Opløsning: 1920 x 1080 px
Touch: Nej
Styresystem: Windows 10 Home
Dimensioner: 305 x 18 x 208 mm
Vægt med batteri: 1,18 kg
Pris: 12.669 kr.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar
computer
Dell

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S